Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Kupujete si kartu Golfamore (dříve Golfhäftet)?

Kupujete si kartu Golfamore (dříve Golfhäftet)?

• Jiné (upřesním ve vlákně) :)

Hlasy: 0 0,0%

• Hlasovalo
    47
Na recepci v aplikaci Golfamore zaregistruješ hru na daném hřišti pro získání slevy, lze provést hodinu před TeeTime. Při objednání přes TeeTime bych do poznámky doplnil využití karty Golfamore.

Rezervaci přes apku golfamore jsem ještě nepoužil. Klasicky teetime, týčko nebo telefon. A nikde s tím nebyl problém, při odbavení na recepci vždy akceptovali.

Zdravím, chci se zeptat pokud koupím kartu Golfamore Plus, mohu využívat i na hřiště v ČR, která nejsou v programu Plus, ale jen v základním? Díky

Dobrý den, karta PLUS se dá využít pouze na hřištích, která ji akceptují buď určitý čas, nebo vypisují ad hoc teetimy. Bohužel v ČR a SR zatím žádný resort PLUS časy neumožňuje. Seznam hřišť v Evropě, která PLUS akceptují, je v aplikaci hned na první straně pod barevnými obdélníčky Tournaments a Benefits.

Zdravím, chci se zeptat pokud koupím kartu Golfamore Plus, mohu využívat i na hřiště v ČR, která nejsou v programu Plus, ale jen v základním? Díky
Jestli chápu správně dotaz, tak ano. Plus je “upgrade” základní karty, takže tu máš taky. V ČR bude fungovat normálně, na zapojených hřištích prostě jednou za rok..

Ještě jednou dobrý den, omlouvám se, špatně jsem četl otázku a potvrzuji odpověď JardyK - ano, karta PLUS bude normálně fungovat na všech hřištích, které s Golfamore spolupracují.

Samozrejme neznam cenotvorbu za tim PLUS (ani za zakladni kartou) a ani se na to neptam. Ale z pohledu klienta mi prijde zvlastni, ze o to PLUS kluby nemaji u nas zajem. Pokud vim, tak PLUS kluby v zahranici vyuzivaji na konkretni dny a konkretni casy a jen obcas, to prece musi byt super na nalakani klientu na volnejsi dny, treba i na posledni chvili nebo par dnu predem (kdyz uz je treba znama predpoved pocasi nebo je videt, ze obsazenost je nizsi nez normalne) - samozrejme nevim, jestli az takovou flexibilitu v nastaveni a nasazeni PLUS to klubum umoznuje. A kdyby to appka aktivne hracum hlasila, ze nekdy vypsal dodatecnou PLUS slevu 50%... driv melo treba golfnow velke slevy primo v aplikaci v zavilosti na konkretnim case (ted nevim, nejak omezuji pristup z CZ)

Dobrý den, všechny kluby spolupracující s Golfamore v ČR a SR byly osloveny, zatím zájem o nabízení časů pro držitele karty PLUS nemají, ale asi to chce čas a další práci. Aplikace a informační systém klubům umožňuje i vypisování aktuálně volných teetimů. Aplikace aktuální nabídky ukazuje v odkazu "Show all available PLUS times" v nabídce Start - je potřeba rolovat úplně dolů.

Pokud vim, tak PLUS kluby v zahranici vyuzivaji na konkretni dny a konkretni casy a jen obcas, to prece musi byt super na nalakani klientu na volnejsi dny, treba i na posledni chvili nebo par dnu predem (kdyz uz je treba znama predpoved pocasi nebo je videt, ze obsazenost je nizsi nez normalne)
A byl ses podivat na nejakem hristi v CR?:-) Kolik z nich si myslis, ze potrebuje pouzivat revenue management?

Dobrý den, všechny kluby spolupracující s Golfamore v ČR a SR byly osloveny, zatím zájem o nabízení časů pro držitele karty PLUS nemají, ale asi to chce čas a další práci. Aplikace a informační systém klubům umožňuje i vypisování aktuálně volných teetimů. Aplikace aktuální nabídky ukazuje v odkazu "Show all available PLUS times" v nabídce Start - je potřeba rolovat úplně dolů.
Spolupracuje app s nejakym rezervacnim systemem - TT nebo Tycko?

Kartu jsem objednal a první překvapení... Objednávám Cihelny na příští týden a paní na recepci mi řekla, že 50% sleva je pro dvojice, pro jednotlivce jen 30%. To jsem asi někde přehlédl v podmínkách? Nakonec jsem jí přemluvil, že dají 50%: Obecná otázka: 50% je garantovaná, nebo znamená až 50%?

Taky jsem si Golfamore před týdnem pro zbytek letoška s přesahem na příští rok pořídil, nabídka českých hřišť za poloviční cenu pro nás, golfové cestovatele i v ČR je už velmi slušná a přijde mi to uživatelsky pohodlné, příjemnější pro mě než "1 Lee 2 hráči", ne vždy se sejdeme 2. A ano, přesně tento styl nabídky na tu jednu cestu mě za rok přinutí si tam dát i oběd a prostě si to užít - bude-li možnost. Líbí se mi to, snad to v ČR dlouho vydrží. Do zahraničí se bohužel ani příští rok moc často nedostanu, ale po ČR cestuju rád a určitě využiju na několik her na hřištích, které bych jinak jako odehrané už opomněl.

Kartu jsem objednal a první překvapení... Objednávám Cihelny na příští týden a paní na recepci mi řekla, že 50% sleva je pro dvojice, pro jednotlivce jen 30%. To jsem asi někde přehlédl v podmínkách? Nakonec jsem jí přemluvil, že dají 50%: Obecná otázka: 50% je garantovaná, nebo znamená až 50%?
Pani z recepce rika blbosti. Nicmene pozor pokud uz maj zlevnene fee tak cena neni pulka ze zlevneneho fee ale z plneho v sezone ;)

Spolupracuje app s nejakym rezervacnim systemem - TT nebo Tycko?
Nespolupracuje neni moc duvod. Jen teetime ji taky preprodava.

Taky jsem si Golfamore před týdnem pro zbytek letoška s přesahem na příští rok pořídil, nabídka českých hřišť za poloviční cenu pro nás, golfové cestovatele i v ČR je už velmi slušná a přijde mi to uživatelsky pohodlné, příjemnější pro mě než "1 Lee 2 hráči", ne vždy se sejdeme 2. A ano, přesně tento styl nabídky na tu jednu cestu mě za rok přinutí si tam dát i oběd a prostě si to užít - bude-li možnost. Líbí se mi to, snad to v ČR dlouho vydrží. Do zahraničí se bohužel ani příští rok moc často nedostanu, ale po ČR cestuju rád a určitě využiju na několik her na hřištích, které bych jinak jako odehrané už opomněl.
Jinak do ciziny kolem hranic, hlavne Nemecko a Rakousko funguje dobre GolfFuhrer od Albrechta ;)

Máte zkušenost jaká aplikace "Teetime" funguje v Německu? Zaregistroval jsem Pc caddie.net, je tam mnoho německých hřišť. Není ale možno zaregistrovat se pod ID mého českého klubu, takže nemohu provést rezervaci. No a jelikož německé hřiště, kde chci hrát nemá Golfamore PLUS, ale jen základní Golfamore, tak nedokážu objednat Teetime. Díky za radu

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom