Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli chápu správně dotaz, tak ano. Plus je “upgrade” základní karty, takže tu máš taky. V ČR bude fungovat normálně, na zapojených hřištích prostě jednou za rok..Zdravím, chci se zeptat pokud koupím kartu Golfamore Plus, mohu využívat i na hřiště v ČR, která nejsou v programu Plus, ale jen v základním? Díky
A byl ses podivat na nejakem hristi v CR? Kolik z nich si myslis, ze potrebuje pouzivat revenue management?Pokud vim, tak PLUS kluby v zahranici vyuzivaji na konkretni dny a konkretni casy a jen obcas, to prece musi byt super na nalakani klientu na volnejsi dny, treba i na posledni chvili nebo par dnu predem (kdyz uz je treba znama predpoved pocasi nebo je videt, ze obsazenost je nizsi nez normalne)
Spolupracuje app s nejakym rezervacnim systemem - TT nebo Tycko?Dobrý den, všechny kluby spolupracující s Golfamore v ČR a SR byly osloveny, zatím zájem o nabízení časů pro držitele karty PLUS nemají, ale asi to chce čas a další práci. Aplikace a informační systém klubům umožňuje i vypisování aktuálně volných teetimů. Aplikace aktuální nabídky ukazuje v odkazu "Show all available PLUS times" v nabídce Start - je potřeba rolovat úplně dolů.
Pani z recepce rika blbosti. Nicmene pozor pokud uz maj zlevnene fee tak cena neni pulka ze zlevneneho fee ale z plneho v sezoneKartu jsem objednal a první překvapení... Objednávám Cihelny na příští týden a paní na recepci mi řekla, že 50% sleva je pro dvojice, pro jednotlivce jen 30%. To jsem asi někde přehlédl v podmínkách? Nakonec jsem jí přemluvil, že dají 50%: Obecná otázka: 50% je garantovaná, nebo znamená až 50%?
Nespolupracuje neni moc duvod. Jen teetime ji taky preprodava.Spolupracuje app s nejakym rezervacnim systemem - TT nebo Tycko?
Jinak do ciziny kolem hranic, hlavne Nemecko a Rakousko funguje dobre GolfFuhrer od AlbrechtaTaky jsem si Golfamore před týdnem pro zbytek letoška s přesahem na příští rok pořídil, nabídka českých hřišť za poloviční cenu pro nás, golfové cestovatele i v ČR je už velmi slušná a přijde mi to uživatelsky pohodlné, příjemnější pro mě než "1 Lee 2 hráči", ne vždy se sejdeme 2. A ano, přesně tento styl nabídky na tu jednu cestu mě za rok přinutí si tam dát i oběd a prostě si to užít - bude-li možnost. Líbí se mi to, snad to v ČR dlouho vydrží. Do zahraničí se bohužel ani příští rok moc často nedostanu, ale po ČR cestuju rád a určitě využiju na několik her na hřištích, které bych jinak jako odehrané už opomněl.