Zuziky
Aktivní člen
31... zajímalo by mě, kolik si čekala
tak nejak tolik ( jakoze min nez ja ), ale nejak mi to nepasovalo dohromady s tim, ze jsi stejne stary jako Martin, u nej jsem si buhviproc myslela, ze je starsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
31... zajímalo by mě, kolik si čekala
Zuzi, pokud jdou hrát lidi jen tak pro radost je to něco jiného, ale v turnaji je nutné řešit každé porušení pravidel. Taky mi jednou řekl spoluhráč, po upozornění, že si nemůže u grýnu sešlapovat raf aby mohl dobře zapatovat "aby ses neposral ty to moc žereš - a to bylo v turnaji )ja mam treba vytipovanych par deti, s jejichz rodici opravdu caddit nemuzu, jinak bych je propichla praporkovou tyci uz na druhe jamce ( typicky tatinek, co na dite hulaka pri odpalu " soustred se! koncentruj se! "...to hazi do neklidu me, ani nemluvim o tom, co to dela s prckem ale pecka je klucina, co je v klubu, ktery podvadi tak brutalnim zpusobem, ze to snad ani neni mozne...a tatinek mu to odsouhlasuje....spatne spocitane rany, zbytecne hrane provize, prtz se mu "nelibi", kam mic letel,....ozvala jsem se jednou, kdyz uz to bylo opravdu pres miru....jenze uz na ctvrte jamce...a do 18. bylo sakra daleko
Nemůžete po hobbygolfistovi chtít, aby měl kurz rozhodčího III. třídy. Po hobbíkovi chci, aby uměl dropnout, řešit vody a nehratelný míč. Pak aby chodil rychle a opravoval po sobě divoty a pitchmarky. Víc ne, by jinak nikdo nedostal osvědčení pro hru.Jak říkáš, dokud jsou pravidla "takto složitá", měla by být úroveň kurzu III. třídy základní zkouškou u zelené karty ...
Čistě nesobecky jeď na Kořenec... Pepa Slezák je můj vzor a učitel a určitě patří k těm nejlepším z oboru... Samozřejmě Kameňák je taky v pohodě ... O sobě nemluvím, já jsem jiná generace ...
Nemůžete po hobbygolfistovi chtít, aby měl kurz rozhodčího III. třídy. Po hobbíkovi chci, aby uměl dropnout, řešit vody a nehratelný míč. Pak aby chodil rychle a opravoval po sobě divoty a pitchmarky. Víc ne, by jinak nikdo nedostal osvědčení pro hru.
A budete chlapci někde rozhodcovat nebo jen do šuplíku?
Plánuji. I když původně jen ze zvědavosti - abych poznal golf i trochu z druhé strany barikády. Nicméně abych mohl pořádat a minimálně "spolurozhodcovat" turnaje 19.jamky, tak to považuju ze své strany za nutnou podmínku.
Plánuji. I když původně jen ze zvědavosti - abych poznal golf i trochu z druhé strany barikády. Nicméně abych mohl pořádat a minimálně "spolurozhodcovat" turnaje 19.jamky, tak to považuju ze své strany za nutnou podmínku.