Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Morava Lipiny

Každopádně je to škoda!😥 Nějak se nám ta zavřená hřiště množí. TŠ, NA, Teplá, Štiřín, Myštěves, Lipiny, asi Hrádek a Kynžvart. Tak trochu jsem plánoval, že si tam taky 2025 poprvé zahraju. 😭

stačí aby zúžili ferveje na "normální" šířku (stávající šířka fervejí přes 50 metrů je luxus :D ),

a hned ušetří na sekání hřiště:)

můj první pocit z toho hřiště byl ten, že by se na tom prostoru dalo v klidu postavit celých 18 jamek

stačí aby zúžili ferveje na "normální" šířku (stávající šířka fervejí přes 50 metrů je luxus :D ),

Stejně sem to netrefil. 🙃

Psal jsem to už několikrát, jsem rád, že jsem si tam zahrál a doteď z toho hřiště mám frustraci. Všude spousta místa a stejně sem tam zahrál tragédii. Za to může @mkopcak (taky nešel po ferveji, ale narozdíl odemne hrál jaky i tak plus minus v paru).

Psal jsem to už několikrát, jsem rád, že jsem si tam zahrál a doteď z toho hřiště mám frustraci. Všude spousta místa a stejně sem tam zahrál tragédii. Za to může @mkopcak (taky nešel po ferveji, ale narozdíl odemne hrál jaky i tak plus minus v paru).
Netrefit ferveje v Lipinách je velké umění.....technicky je to víceméně nemožné:D:D

Měl sis do flajtu pozvat Bohouše 🤭

Nejistá budoucnost golfu v Karviné. OKD jej už nedotuje, hledá se nový provozovatel | Magazín PATRIOT https://www.patriotmagazin.cz/nejis...okd-prestala-resort-dotovat-hriste-je-zavrene
Odhaduji, že tenhle damoklův meč visí nad víc jak polovinou golfových hřišť v ČR. Jejich stavitel/ provozovatel dotuje provoz z jiných zdrojů a jakmile odejde, nastanou problémy. Zde je to navíc umocněno skutečně rozmáchlostí hracích ploch, byť bez nějaké podrobnější znalosti prostředí odhaduji, že redukce nebo naopak rozšíření na 18 jamek by situaci nijak významně nezměnilo.

Pokud v roce 23 prodělali 7,5 mil, tak je tam něco špatně už dlouhou dobu...za tyhle prachy já uprovozuju za rok celý Hořehledy i s hotelem a restaurací...

můj první pocit z toho hřiště byl ten, že by se na tom prostoru dalo v klidu postavit celých 18 jamek
Zuzit asi klidne, ikdyz to asi tolik uspory neprinese. Navic to zpomali tempo hry. Ale hlavne nepridavat dalsi jamky, dalsi stisneny hriste s fw vedle sebe neni potreba. Kvalita lipin je prave v tom prostoru.

Jakmile zúžíš FW, tak ušetříš jedno sekání týdně - FW 2x - 3x, zatímco rough 1x - 2x. V lepším případě tak mluvíš o desetitisících ročně, víc ne. Ale zároveň musíš mít na paměti, že v tom roughu se lépe daří plevelům, které mají více času na růst a množení. Necháš-li to růst jako heváč, tak problém s plevelem ještě umocníš a navíc budou lidi ztrácet míče = budou nasratý. Můžeš tam udělat wasty nebo vysázet stromy, ale to zase stojí peníze a komplikuje údržbu.

V dnešní době poloautomatickejch sekaček je rovná nekonečná plocha, která se seká 2x - 3x týdně vlastně to nejlevnější na údržbu a provoz.

Jakmile zúžíš FW, tak ušetříš jedno sekání týdně - FW 2x - 3x, zatímco rough 1x - 2x. V lepším případě tak mluvíš o desetitisících ročně, víc ne. Ale zároveň musíš mít na paměti, že v tom roughu se lépe daří plevelům, které mají více času na růst a množení. Necháš-li to růst jako heváč, tak problém s plevelem ještě umocníš a navíc budou lidi ztrácet míče = budou nasratý. Můžeš tam udělat wasty nebo vysázet stromy, ale to zase stojí peníze a komplikuje údržbu.

V dnešní době poloautomatickejch sekaček je rovná nekonečná plocha, která se seká 2x - 3x týdně vlastně to nejlevnější na údržbu a provoz.
Můj příspěvek byl napsán s nadsázkou, byli tam smajlíci, toho co píšeš jsem si vědom.

Podobné

• RMS: Item RMS: Item
ČR - Morava Lhotka
Reakce
7
Zobrazení
721
ČR - Morava Heipark Tošovice
Reakce
1
Zobrazení
273
Reakce
6
Zobrazení
1K
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
965
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
792
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom