Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Střed Loreta Pyšely

• Autor vlákna Autor vlákna jan
  • Založeno Založeno
To je pekne, ale ja nehral ofiko soutez CGF, ani mi neni 12 let :rolleyes:
Já jen, že to není až tak neobvyklé. Na Černém Mostě také uvádí PIN pozice v metrech od začátku grýnu, jen k tomu mají i mapku grýnu a PIN pozici vyznačenou i graficky.

Asi bych si zvykl, ale prijde pro me prehlednejsi kdyz je uveden kvadrant na grynu nez tohle.
Pro moje naprosto famously :) ;) železa do greenu je kvadrant prostě málo, neb na některých hřištích může být ten kvadrant 10 x 10 m, a to je rozdíl hole.... A teď vážně, taky mi stačí kvadrant, ale pro některé jedince to z výše uvedených důvodů může být opravdu málo, imho když nejsou povolena měřící zařízení tak ještě víc..

Pro moje naprosto famously :) ;) železa do greenu je kvadrant prostě málo, neb na některých hřištích může být ten kvadrant 10 x 10 m, a to je rozdíl hole.... A teď vážně, taky mi stačí kvadrant, ale pro některé jedince to z výše uvedených důvodů může být opravdu málo, imho když nejsou povolena měřící zařízení tak ještě víc..
právě že mi to přijde zbytečný při běžné hře, toto řešit, neboť cca 90% (?) lepších hráčů, pro které je to určeno má měřák a radějí když jde do grýnu, tak si změří přesně. Jiná věc je když jsou měřáky zakázny. To je pak OK a jediná možnost. Ale strejně, když mi to napíše 11 m od začátku grýnu a já nevím, jak dlouhý je grýn, což na score kartě není, tak jsem zase v pytli...

právě že mi to přijde zbytečný při běžné hře, toto řešit, neboť cca 90% (?) lepších hráčů, pro které je to určeno má měřák a radějí když jde do grýnu, tak si změří přesně. Jiná věc je když jsou měřáky zakázny. To je pak OK a jediná možnost. Ale strejně, když mi to napíše 11 m od začátku grýnu a já nevím, jak dlouhý je grýn, což na score kartě není, tak jsem zase v pytli...

Takže je za tim vlastně kšeft - nutnost koupit ještě birdie kartu. A rád zde hrdě prohlásím, že kvalitní resorty, jako např. Hořehledy, mají rozměry greenů na scorekartě samozřejmě uvedeny!

...... Ale strejně, když mi to napíše 11 m od začátku grýnu a já nevím, jak dlouhý je grýn, což na score kartě není, tak jsem zase v pytli...

Kdyz ti to napíše 11m od začátku greenu tak na co potřebuješ znát jeho délku?

Jedna věc je vědět, jak daleko je PIN pozice a druhá kolik místa je k okraji grýnu stranově, zejména pokud je grýn chráněn bankrem nebo jinou překážkou.
Samozřejmě, že bez birdie karty to je takové "polovičaté".

Dnes odehráno v rámci turnaje. Fairwaie parádní, greeny na pohled trochu nehezké (spíš pocit) ale jezdí jako blesk. Rough překvapivě nekouše tolik, jako v této době jinde, heavy roughu je tak nějak méně než si pamatuji 2 roky zpátky.
Kafe i jídlo moc dobré, obsluha v restauraci fajn. Marshall(ka) taky fajn.
Žádný kravál kolem od letadel, aut, motorek nebo vlaků, moc příjemné hřiště. Stojí za návštěvu.

Neví prosím někdo, jaká je kondice po vedrech?
Zvažuji jestli Hlubokou nebo Pyšely, zadáním je easy hřiště 🤣 🤣 🤣

Děkuji

Po hodně letech jsem navštívil Pyšely, když jsem využil akci free + oběd za 600,-. Hřiště je ve výborné kondici. Greeny super! Že prý chlupaté!🤔 No nevím, na začátek března?😀 Jediná vada: vizuálně nic moc, převažují odstíny hnědé barvy 😥 No nevím, na začátek března?😄
Zítra kvalitativně porovnáme s Vinoří.🤔

Po hodně letech jsem navštívil Pyšely, když jsem využil akci free + oběd za 600,-. Hřiště je ve výborné kondici. Greeny super! Že prý chlupaté!🤔 No nevím, na začátek března?😀 Jediná vada: vizuálně nic moc, převažují odstíny hnědé barvy 😥 No nevím, na začátek března?😄
Zítra kvalitativně porovnáme s Vinoří.🤔
Jo, ještě jedna fotka.
IMG_20250305_152708.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom