Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Luby Na Ruby

R.U. Terwilliger

Aktivní člen
Jméno
Marek
Klub
GC Luby
Ahoj. Zajímal by mě názor Vás, golfistů. Děláme poslední roky Silvestrovský turnaj. Nazýváme ho Luby na Ruby (žádná Ruby nikdy nepřijela). 😄 Je to formát pro dvojice. Většina formátů pro dvojice počítá s tím, že to táhne a body dělá hráč s nižším HCP (HI). Chtěl bych prosadit hru, kdy body dělá hráč s vyšším HCP. Tzv. losovaný modifikovaný fourball na stbl. body. Navíc ženy hrají ze žlutých a muži z červených. Abych vysvětlil modifikovaný... Po drivu si hráči vymění míčky. Hráli byste raději tento formát hry nebo třeba obyčejný scramble? Díky za názory.

Pro naprosto drtivou většinu lidí je atraktivní klasický texas. Jakmile to budeš modifikovat a komplikovat, tak si cílovku jen zužuješ. Pokud máš zájemců dost, tak je to jedno, hrát budou cokoli, nejedou tam patrně kvůli formátu hry. A vždy bude mít polovina lidí pocit, že zrovna tenhle formát je nespravedlivej a někomu nadržuje.

Každá inovace ve hře dvojic se mi líbí. Je to formát, při kterém se utužují přátelské vztahy. Mě osobně se to líbí. Na Darovanském dvoře jsme při akci 19. jamky hráli podobný formát. Tak za mne dobrá volba. Hezkou hru ;)

Pro naprosto drtivou většinu lidí je atraktivní klasický texas. Jakmile to budeš modifikovat a komplikovat, tak si cílovku jen zužuješ. Pokud máš zájemců dost, tak je to jedno, hrát budou cokoli, nejedou tam patrně kvůli formátu hry. A vždy bude mít polovina lidí pocit, že zrovna tenhle formát je nespravedlivej a někomu nadržuje.
Neměl by jsi ještě spát Martine @mkopcak :D A nebo hlídáš ježíška, aby na tebe nezapomněl ;)
Já jdu do práce, už dvanáctý rok za sebou :(

Ahoj. Zajímal by mě názor Vás, golfistů. Děláme poslední roky Silvestrovský turnaj. Nazýváme ho Luby na Ruby (žádná Ruby nikdy nepřijela). 😄 Je to formát pro dvojice. Většina formátů pro dvojice počítá s tím, že to táhne a body dělá hráč s nižším HCP (HI). Chtěl bych prosadit hru, kdy body dělá hráč s vyšším HCP. Tzv. losovaný modifikovaný fourball na stbl. body. Navíc ženy hrají ze žlutých a muži z červených. Abych vysvětlil modifikovaný... Po drivu si hráči vymění míčky. Hráli byste raději tento formát hry nebo třeba obyčejný scramble? Díky za názory.
Ahoj, hráli jsme na Requo akcích i jinde lehce upravený formát Chapman (originální čístá varianta Chapmana se dohrává jako Foursome, ale my dohráváme jako Fourball, abychom si všichni zahráli víc...):
MODIFIKOVANÝ FOURBALL, kdy po odpalu dohráváte míč spoluhráče až do konce a počítáme jako normální Fourball (zahraješ 1.ránu, přecházíš k míči spoluhráče a tím to dohraješ do konce, zapíše se lepší výsledek hráče na dané jamce obdobně jako u standardního Fourballu). Pro zohlednění handicapu jednotlivých dvojic používám 5/8 vyrovnání z průměru HI dvojice zaokrouhlené nahoru, max 36.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom