Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Má golfový marketing smysl?

Přišli jsme s novou formou marketingu, kde formou osobní členské reklamy prodáváme prostor na našem hřišti. Nabídli jsme členům umístit v podstatě jakýkoli vzkaz na cedulku mapky na odpališti každé jamky formou sponzoringu...

Snímek obrazovky 2021-02-23 v 19.30.13.webp
Snímek obrazovky 2021-02-24 v 19.30.13.webp

Moc se mi k tomu nechtělo zakládat nové vlákno, tak to prdnu sem. Jezdí tu prosím někdo z návštěvníků fóra více na kole a dokázal by mi tak doporučit zajímavé weby, kde čerpá informace? Mám totiž snahu oslovit potenciální cykloklientelu našeho hotelu a okolí s nějakou nabídkou, tak abych věděl, jaké weby či fóra nejlépe oslovit...díky za radu!

Když jsem ještě jezdil na kole násobně více než dnes, tak jsem se x let vyskytoval na stránkách https://www.nakole.cz ......respektivě na jejich fóru, které je víceméně obsahově pro kolaře to samé, jako 19.jamka pro golfisty (a stejně jako tady i dost vydařených akcí jsem tam s nima tenkrát dal🍻:)). Je to už dlouho, ale stránky fungují......ovšem jestli by to mělo pro tebe nějaký přínos netuším......

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom