Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ROK 2024
Milé Jamkařky a šarmantní Jamkaři. Obracím se znovu na Vás obdobně jako v předchozích letech s žádostí o zaslaní dobrovolného příspěvku pro rok 2024 na chod naší 19.jamky, českého golfového fóra. Krátce - pokud máte 19.jamku rádi, líbí se vám a fandíte jí, pošlete prosím svůj roční, v dobrovolné výši a dle svých možností, příspěvek na údržbu, provoz a rozvoj fóra a souvisejících aktivit - což bohužel není zadarmo a vyjma nutných finančních prostředků na licence software, obslužný hardware atp. stojí každoročně i mnoho člověkohodin práce. 19jamka.cz vám to vrátí. Za všechny příspěvky díky!
Trocha toho, co se za uplynulý rok na Jamce technicko-provozně událo:
Cílem je samozřejmě fungovat dál a udržovat a pokud možno rozvíjet a rozšiřovat komunitu kolem 19.jamky. A držet to v podobném "nezávislém" duchu dál.
- postupně několik aktualizací jádra software fóra 19.jamky, a s tím související úpravy, letos nás čeká výraznější "vnitřní technoligká změna", to prozatím v testu
- pravidelná obsahová údržba, rozvoj vláken, problémy s přístupy, opravy chyb a funkčnosti, miliony drobností...
- průběžný rozvoj přidruženého mGolfu - osobních golfových statistik - plánování her (umožnilo propojit se na společné hry)
- přidání možností mobilní aplikace 19.jamky pomocí technologie PWA (android i iPhone) - ikonka na ploše mobilu s případnými notifikacemi
- proběhl kompletní redesign a změna celé 19.jamky (předchozí zelená je krásná, ale modrá je dobrá) s cílem lepší čitelnosti, orientace na mobilních zařízeních, zároveň se jednalo o přípravu na následující přidané funkce / moduly
- přidána sekce Článku s redakčním systémem na pozadí (rozvoj 2024)
- provoz přidruženého levného golfu z důvodu technické zastaralosti a nemožnosti propojení byl ukončen a vše bylo přesunuto na 19.jamku pod nové Tržiště (rozvoj v roce 2024)...
Více info o možnosti příspěvku viz úvodní příspěvek tohoto vlákna, kde je i seznam dosavadních přispěvatelů: https://www.19jamka.cz/wiki/mam-rad-19-jamku-i-v-roce-2024.11/. Prosím zašlete příspěvek na níže uvedený bankovní účet platebním převodem nebo rychleji pomocí níže uvedeného QR kódu (e-shop již nadále není k dispozici, nedávalo to smysl udržovat při v podstatě nárazovém využití).
Číslo účtu je: 2300348753/2010 (FIO banka)
Prosím o vložení přezdívky do poznámky pro příjemce, jinak nepoznám, od koho to je!
Zobrazit přílohu 39596
Pro logo v patičce fóra a firemní podporu Jamky a jejich aktivit mě prosím kontaktujte pomocí soukromé zprávy, případně na email info@19jamka.cz.
Přeji všem... i letos samé dobré rány a pohodu nejenom na hřišti! A díky, že jste!
Michal Šatal
@requo/@Admin
Si nemůžu odpustit... buď jsi zapomněl na mě nebo na tu druhou holkuRád bych takto veřejně poděkoval vám všem, co jste přispěli letos na Jamku. Každému z přispěvatelů jsme poslal vždy po obdržení příspěvku i samostatné poděkování pomocí individuální soukromé zprávy jako potvrzení - tak pokud náhodou nedorazilo, prosím, ozvěte se mi, ať vše zkontroluji.
Nadšených Jamkařů i těch, do jim to dává smysl, je během 14 dnů od vyhlášení: + tzn. 49 kluků a 1 holka - viz výčet.
Děkuji - 19.jamka tímto má minimálně technicko/licenčně včetně její správy zajištěný kompletní provoz i na rok 2024.
Pokud i vám, dalším, přijde Jamka nějakým způsobem atraktivní a máte zájem na tom, aby se nadále rozvíjela a třeba i obsahově zkvalitňovala: prosím, přispěj, každá koruna se hodí. Více info viz výše nebo třeba tady.
Možná podle jména requo nepoznal, že jsem holka? Když jsem vlastně bábaSi nemůžu odpustit... buď jsi zapomněl na mě nebo na tu druhou holku
Si nemůžu odpustit... buď jsi zapomněl na mě nebo na tu druhou holku
Opraveno, díky za kontroluMožná podle jména requo nepoznal, že jsem holka? Když jsem vlastně bába
Moc děkuju za to co děláš (děláte)!každá koruna se hodí