Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Mám rád 19.jamku i v roce 2025

Wiki Mám rád 19.jamku i v roce 2025

ROK 2025

Krásné golfistky a šikovní golfisté. A je to zase tady - nový rok 2025 před několika dny zaklepal na dveře a i když ho nikdo nezval, tak se prostě vecpal. A s ním i moje tradiční prosba o podporu naší 19.jamky, českého golfového fóra. Pokud máte 19.jamku rádi, líbí se vám její směřování a fandíte naší komunitě, budu vděčný, když zvážíte dobrovolný příspěvek další provoz, údržbu a rozvoj. Jakákoliv částka, v rámci vašich možností, pomůže zachovat fórum nejen funkční, ale i stále inspirující a užitečné pro všechny hráče.

Provoz 19.jamky bohužel není zadarmo. Kromě nákladů na licence, hardware a technologie stojí spoustu hodin práce – od technických aktualizací přes správu obsahu až po řešení problémů uživatelů. Vaše podpora pomáhá nejen viditelným tvářím fóra, ale i těm, kteří pracují nenápadně v pozadí, aby vše fungovalo, jak má.

Trocha toho, co se za uplynulý rok na Jamce technicko-provozně událo a jaké jsou plány pro rok 2025:
  • Technické aktualizace: Proběhlo několik nezbytných upgradů jádra fóra, včetně optimalizací pro mobilní zařízení, které zajišťují bezpečný a plynulý chod. V roce 2025 a 2026 plánujeme další technologické vylepšení a přípravy na budoucí rozvoj.
  • Tržiště: Bývalý LevnýGolf byl úspěšně přenesen pod 19.jamku, kde funguje jako Tržiště. Díky němu bylo za uplynulý rok zprostředkováno lehce přes tři stovky obchodů mezi golfisty – to mě těší!
  • Obsah a komunita: Přidali jsme nová témata do sekce Články a začali zapojovat podcasty a další golfový obsah tvořený Jamkaři pro Jamkaře.
  • Plány na rok 2025: Přes zimu bychom rádi technologicky připravili dlouhodobou Jamkovku pro všechny Jamkaře, obnovil Golfovou Výzvu a přidali možnost pořádání či propagace vlastních Eventů. Postupně vylepšíme mGolf – odstraníme nepoužívané funkce, přeuspořádáme ty stávající a zaměříme se na přehlednější design. A konečně plánujeme také přidat několik soutěží, které obohatí celoroční aktivity.
Rok 2025 přináší nové výzvy a cíle – pokračovat v rozvoji a udržet fórum jako nezávislou platformu, která spojuje české golfisty. Vaše podpora je klíčem k tomu, aby 19.jamka zůstala místem, kam se všichni rádi vracíme.

Děkuji vám za každý příspěvek a těším se na společný rok 2025 na 19.jamce!

Více info o možnosti příspěvku viz úvodní příspěvek tohoto vlákna, kde je i seznam dosavadních přispěvatelů: https://www.19jamka.cz/wiki/mam-rad-19-jamku-i-v-roce-2025.11/. Prosím zašlete příspěvek na níže uvedený bankovní účet platebním převodem nebo rychleji pomocí níže uvedeného QR kódu.

Číslo účtu je: 2300348753/2010 (FIO banka)

Prosím o vložení přezdívky do poznámky pro příjemce, jinak nepoznám, od koho to je!

Zobrazit přílohu 47329

Pro logo v patičce fóra a firemní podporu Jamky a jejich aktivit mě prosím kontaktujte pomocí soukromé zprávy, případně na email info@19jamka.cz.

Přeji všem... hodně zdraví a co nejvíce hezkých golfových her! A díky, že jste!
Michal Šatal
@requo/@Admin

Holky, kluci. Díky. K dnešnímu dni se sešlo 51 z Vás, kteří dle svých možností přispělo na chod 19.jamky. Každému z přispěvatelů jsme poslal vždy po obdržení příspěvku i samostatné poděkování pomocí individuální soukromé zprávy jako potvrzení - tak pokud náhodou nedorazilo, prosím, ozvěte se mi, ať vše zkontroluji.

Děkuji - 19.jamka tímto má minimálně technicko/licenčně včetně její správy zajištěný kompletní provoz i na rok 2025.:up:

Pokud i vám, dalším, přijde Jamka nějakým způsobem atraktivní a máte zájem na tom, aby se nadále rozvíjela a třeba i obsahově zkvalitňovala: prosím, přispěj, každá koruna se hodí. Více info viz výše nebo třeba tady. ⛳

Zdarec.
Michale @requo, jak jsem tu dlouho nebyl, protože práce, asi dostanu řád Zlatého rozvodu, tak jsem se na tebe málem vykašlal.
Ale dnes jsem to napravil.
Tak ne že si za to koupíš 32" Quad HD pro lepší zážitek z mládeži nepřístupných filmů :cool: :devil:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom