Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty neznáš Cimrmanovu pomůcku k prokázání rychlosti zvuku nad obrazem?A my slyšíme nejdřív ránu a pak teprve vidíme úder, obraz má zpoždění za zvukem.
Ale bylo, mám to puštěné od devítiDíky, ale nebylo to tam....
Osobně nechápu, proč ČT golfu ubližuje. Koupit si práva na Masters a potom vysílat "rádoby" přímý přenos od 23:30 mi připadá, že za každou cenu chtějí golf nějak potopit. Na jedné straně vyhodit peníze, zkusit vypadat zajímavě a na druhé straně to zařadit v půlnoci, těsně před koncem kola. Kdyby měli zájem, aby se na to lidi koukali, tak to dají třeba na ČT2, když na "sportu" hraje Slávie. Myslím si, že na sledovanosti by netratili.
Stačí i smart TV připojená k internetuNikdo z ČT golfu neubližuje, na webu jede celý přenos co jinde, včetně 3 par contestu.
Buďme realisti. Schválně se zeptej 100 lidí, zda chtějí sledovat fotbal (Slávia a evropská liga) nebo golf, tipnu si že pro golf bude tak 4 až 5 lidí ze sta. To je prostě krutá realita.
Já tento problém vyřešil koupí velkého monitoru k PC a rychlejším připojením k internetu a mám klid.
Tak tak. Nebo android box za par kacek.Stačí i smart TV připojená k internetu
Od devíti večer na čt sport, dřív stejně signál nejede.Takže aktuálně se to u nás nedá sledovat, že? Škoda škoda
Dnes od 21h, zítra od 20h.Vikendova kola byvaji driv. Ale nevim jak je to tady.... nikde to nemuzu najit
Vcera jsem videl. Prvne jsem myslel, ze to fakt minul, jako to umim ja. Ale on delal jen prosvih. Skoda, uz jsem se chtel hlasit na masters...Stane se i lepsim
A byla za to trestná nebo bez trestu? A proč?
Ne, bylo to nechtene a skoncilo to na odpalistiA byla za to trestná nebo bez trestu? A proč?