Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Máte rádi hřiště Telč? Jak se vám líbí, jak hrajete, osobní dojmy a spokojenost a zážitky vítány. V čem byste hřiště doporučili ostatním, na co třeba si dát dle vás pozor, resp. s čím počítat, aby zážitek byl co nejlepší.
Já tam mám rád prvních 11 jamek, i proto, že se to dá různě kombinovat a urychlit devítku. Pak už se jde myslím zpět přes cestu a hned ta další jamka (asi 12 mi přijde hodně divná a nelogická). Hrál jsem tam skoro vždycky jen tu devítku a pak občas zpět k cestě/parkovišti, na konci "nahoře" jsem byl jen párkrát, tak tam to nemůžu ani moc hodnotit. Co se pamatuju, je to dlouhé hřiště a občas byla fakt zábava si ho zkrátit a zahrát si ho třeba i z červených. A je to v krásném prostředí, to je velké plus. Co mi trošku vadí, že devítka nekončí u klubovny, to nás, kdo máme rádi hodinku a půl na devítku a nehrajeme často víc, trošku štve i jinde