Nikde ve specifikaci jsem také nenašel variantu nalevo.Nemůžu nikde dohledat, jestli to dělají i pro normální lidi, tzn. nalevo![]()
Zkus pohledat tady Mizuno Forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nikde ve specifikaci jsem také nenašel variantu nalevo.Nemůžu nikde dohledat, jestli to dělají i pro normální lidi, tzn. nalevo![]()
223 mají dutinu, takže vzhledem žiletky, konstrukcí už tak moc ne.Všechny ty novinky jsou nástupci "žiletek" , ne? Ale 223 mi připadají více jako 921...
Zobrazit přílohu 28139
Blady jsou pouze 221, 223 maji od snad 8. vyse zminenou dutinu s tungsted vlozkou a 225 jsou hodne GI ale vypadaj naprosto skvele. Bohuzel ty lofty jsou kvuli ty technologii hrozne stlaceny dolu.Všechny ty novinky jsou nástupci "žiletek" , ne? Ale 223 mi připadají více jako 921...
Zobrazit přílohu 28139
Mám ty samé hole. Reznout uvnitř začaly prakticky hned. Při mytí to nevysušíš, buď pořádně vyklepat nebo rovnou vyfoukat kompresorem. Mám je od 2018 a nijak se to nezhoršuje a nic neupadlo.Když se tu zrovna rozjela diskuze o Mizuno. Koupil jsem teď z druhé ruky železa JPX 900 hot metal a v tom otevřeném prostoru za tváří hole (uvnitř v cavity, nevím, jak to líp popsat) je to tam prakticky u všech holí rezavé. Nemá s tím někdo zkušenosti? Případně jestli to je jen optická věc nebo to může mít časem vliv i na hru?
Googlil jsem, ale moc jsem toho nenašel![]()