Měli jsme také v klubu jednoho, co měl na chalupě vanu plnou “nalezenců”.Kdepak, von s tím loví ve vlastní garáži, kterou má plnou našich ztracených míčků.
Občas v tom i plave..
Bohužel, už hraje golf “tam nahoře”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Měli jsme také v klubu jednoho, co měl na chalupě vanu plnou “nalezenců”.Kdepak, von s tím loví ve vlastní garáži, kterou má plnou našich ztracených míčků.
Občas v tom i plave..
Stejně mu to je houby platný, když mu k tomu Ježíšek nepřibalil i nové ruceNěkterý lidi jsou prostě ku..y.. Sory , musel jsem, mi co závidíme s obyčejným čtyřkilem..
Stejně mu to je houby platný, když mu k tomu Ježíšek nepřibalil i nové ruce
Některý lidi jsou prostě ku..y.. Sory , musel jsem, mi co závidíme s obyčejným čtyřkilem..
i ty? Brute?Stejně mu to je houby platný, když mu k tomu Ježíšek nepřibalil i nové ruce
Jestli chceš mít opravdu důvod závidět, pojďme udělat výměnu. S mojí 910D3 teprve uvidíš, jak dobře jsi se mělNěkterý lidi jsou prostě ku..y.. Sory , musel jsem, mi co závidíme s obyčejným čtyřkilem..
zkousel jsi ten shaft v regularu? Jeden spoluhrac mi tvrdil, ze tento stiff mu zmensil slice
hele, je to krásnej kousek a krásná prácePo cca 50 odpalech novym driverem mohu s klidem prohlasit, ze i kdyz si koupite za 12 000 Kc hul, ktera je presne na miru vasemu svihu a je navic o 3 generace vyvojove napred oproti tomu, co ste meli dosud v bagu, nezmeni se prakticky nic.
Ano, kdyz se mi rana nahodou povede, tak je o cca 10-20 m delsi a mozna se muzeme bavit o tom,ze kombinace shaftu a zavazi na hlave ty slajzy narovnava malinko vic. Ale urcite to neni tak, ze si stoupnu na odpaliste, krapnu do toho a je z toho pokazdy 250 m raketa na stred FW.
Jo, prestrelil jsem asi 4x driving, jednou dokonce az skoro k lesu, coz by mohl byt ekvivalent 300m rany pri 2 stupnich nad 0.
Ale taky jsem poslal 10 slajzu a 10 zatahu, co se do drivingu vubec nevesly...
Abych ti odpovedel - R jsem nezkousel.
Ono i na fittivanou hůl si chce trošku zvyknout, ale hlavně jí začít 100% věřit.Ale taky jsem poslal 10 slajzu a 10 zatahu, co se do drivingu vubec nevesly...
Ono i na fittivanou hůl si chce trošku zvyknout, ale hlavně jí začít 100% věřit.
Takže z 50 ran šlo 20 „do kopru”. Otázkou je, kolik by jich bylo špatných se starým driverem.
Nicméně to, že to „rozprašuješ” na všechny strany není chyba driveru, ale toho, kdo jej drží v ruce.
Tak tý holi dej šanci, vykašli se na 300m rány a zaměř se na přesnost. Obvykle stačí lehce ubrat a švihat na 90%
parrádaNová výbava se finalizuje, od dnešního dne v bagu po dloooouhém čekání Cobra irons King Forged TEC BLACK Set 5-PW na shaftu OCEL - KBS TOUR 90 S. Ještě čekám na driving iron, to mám zatím půjčené ve stříbrné barvě hlavy. Pak už bude rodinka kompletní.
Zobrazit přílohu 11548Zobrazit přílohu 11549
nadhera, dej vedet, jak dlouho trvalo, nez se cerna osoupalaNová výbava se finalizuje, od dnešního dne v bagu po dloooouhém čekání Cobra irons King Forged TEC BLACK Set 5-PW na shaftu OCEL - KBS TOUR 90 S. Ještě čekám na driving iron, to mám zatím půjčené ve stříbrné barvě hlavy. Pak už bude rodinka kompletní.
Zobrazit přílohu 11548Zobrazit přílohu 11549
nadhera, dej vedet, jak dlouho trvalo, nez se cerna osoupala
musis na normalni hriste a ne na mestske akademieNo jestli budu hrát jako v Hodko, tak chvilku vydrží, protože za 9 jamek jsem z želez použil 2x P, 2x 9, 1x 7, 1x driving iron. Jinak driver, wedge a putter.
A nebo nechat Bobka (DPing) doma.musis na normalni hriste a ne na mestske akademie