Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na to si založ vlastní vlákno a nefňukej nám tadyMy dorazíme večer po práci
Dorazím sice dříve, dám si oběd a na 14h budu nachystaný na velký match.Nemám ambice to nějak víc organizovat a zajišťovat. Jen jsem pro lepší orientaci tréninkovou skupinku rozdělil na ty co hlásili, že přijedou kolem poledne a ty co přijedou kolem 14 hod. Dana asi hlásila, že dorazí dřív, ale vzhledem ke standardní velikosti flihgtu a tomu, že budou moct holky drbat (nebo "se drbat" po hřišti ) spolu, jsem ji přesunul ke Kristýně. Startovní čas si domluvte a zajistěte individuálně v rámci podskupinky. Skupina A je momentálně ve shodě na čase 14:00, nemýlím-li se.
Moje auto je tak velké, jak ho potřebuji pro velikost golfového bagu. Je to tak?Mi coche es tan grande como necesito para el tamaňo de golf bag.
Správně, opraveno ... Nejsem žádnej odborník na španělštinu, ale toto byl opravdu jen překlep. Začal jsem před dlouhými léty původně kvůli argentinskému tangu. Myslel jsem, že navštívím Argentinu. Ale přesto, že už jsem od toho nápadu dávno předávno upustil, pokračuji dál v samostudiu, protože jsem zjistil, že se mi tento jazyk hrozně líbí. A golf ve Španělsku taky, takže to i využiju.
Překlad z automat - to bych sám nevymyslelMis pelotas siempre encontrarás en el centro de la fairway o en el dentro del hoyo.
Moje auto je tak velké, jak ho potřebuji pro velikost golfového bagu. Je to tak?
První překlad bezchybný, druhý mě nahlas rozesmál a v podstatě proti tomu nelze nic namítnout. Pokud tedy zbytek mého já bude lokalizován na stejných souřadnicích.Překlad z automat - to bych sám nevymyslel
“Moje koule budou vždy nacházet ve středu fairwaye nebo uvnitř díry”
OK, s Kristynkou ráda.Nemám ambice to nějak víc organizovat a zajišťovat. Jen jsem pro lepší orientaci tréninkovou skupinku rozdělil na ty co hlásili, že přijedou kolem poledne a ty co přijedou kolem 14 hod. Dana asi hlásila, že dorazí dřív, ale vzhledem ke standardní velikosti flihgtu a tomu, že budou moct holky drbat (nebo "se drbat" po hřišti ) spolu, jsem ji přesunul ke Kristýně. Startovní čas si domluvte a zajistěte individuálně v rámci podskupinky. Skupina A je momentálně ve shodě na čase 14:00, nemýlím-li se.
Musíš chlape se pořádně vyjádřit. Jak vidíš, psal si "hru dám". Z toho já jsem odvodil, že Martinka s Tebou nepůjde. Ať už proto, že tě má za celej tejden dost, což bych chápal, nebo proto, že si chce dát vířivku.
Takže Jerry na nikoho nezapoměl ...