Marta Guru fóra Jméno Marta Klub Golf club Na Vrších HI (HCP) 33 4.12.2017 #21 Paudr řekl: Taky doma cvičíme s vnukem na koberci. Já to pálím jen tak pro potěchu, ale on každou ránu pečlivě zvažuje. Viz foto. Více... No co, čte green!
Paudr řekl: Taky doma cvičíme s vnukem na koberci. Já to pálím jen tak pro potěchu, ale on každou ránu pečlivě zvažuje. Viz foto. Více... No co, čte green!
Jerry Guru fóra Klub ČGK, GC Bítozeves HI (HCP) 15 +- 4.12.2017 #22 nezlobte se na mě, ale jestli dobře koukám, nevidím markovátko, a určitě s tím míčkem hýbá, takže to má rovnou za dvě trestný, nemýlím-li se.
nezlobte se na mě, ale jestli dobře koukám, nevidím markovátko, a určitě s tím míčkem hýbá, takže to má rovnou za dvě trestný, nemýlím-li se.
Paudr Mazák fóra Jméno Pavel Klub Parkgolf H.K. HI (HCP) 22 4.12.2017 #23 Jerry řekl: nezlobte se na mě, ale jestli dobře koukám, nevidím markovátko, a určitě s tím míčkem hýbá, takže to má rovnou za dvě trestný, nemýlím-li se. Více... Já mu to vyřídím, bude z Vás mít určitě radost.
Jerry řekl: nezlobte se na mě, ale jestli dobře koukám, nevidím markovátko, a určitě s tím míčkem hýbá, takže to má rovnou za dvě trestný, nemýlím-li se. Více... Já mu to vyřídím, bude z Vás mít určitě radost.