Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Jih Monachus - Mnich

Nebyl někdo aktuálně?

https://www.golfmonachus.cz/ Listopadové Fee i o víkendu za 500 Kč/18j.

Je to pro mě trochu z ruky, aby pak člověk přijel a zjistil nějakou tragédii, kterou se běžně nedozví. Prosím, pokud někdo byl teď někdy, jestli nemůžete prosím poreferovat a případně mi doporučit tento víkend tam hru a nebo mi ušetřit cestu.

Děkuju pěkně!
Můžu jen doporučit, včera společně s dalšími 5ti (m.j. @RomanL , @kamilrod ...). Cena platí.
Za 4denní prodloužený víkend jsem odehrál 4 různá hřiště a Mnich bych zařadil na 2.místo za Ypsilonku, ale před Kuňku i d'Este. A to je solidní konkurence, ne? Zvlášť když všechna 4 jsou i teď v poli dobře hratelná a grýny má Mnich "rozpíchané" fakt jen trochu....

Nebyl někdo aktuálně?

https://www.golfmonachus.cz/ Listopadové Fee i o víkendu za 500 Kč/18j.

Je to pro mě trochu z ruky, aby pak člověk přijel a zjistil nějakou tragédii, kterou se běžně nedozví. Prosím, pokud někdo byl teď někdy, jestli nemůžete prosím poreferovat a případně mi doporučit tento víkend tam hru a nebo mi ušetřit cestu.

Děkuju pěkně!

Budu tím směrem mít v pondělí cestu, kdyby to pro tebe nemuselo být o víkendu...

Budu tím směrem mít v pondělí cestu, kdyby to pro tebe nemuselo být o víkendu...

V pondělí chodím do práce. :) Tedy alespoň většinou... nene, jde mi konkrétně o tuto sobotu, musím vyřešit pro sebe a pro syna program na skoro celý den. Tak když vyjde počasí, tak se tam v sobotu zastavíme a poreferuji.

Dík @PFP.

Tak když vyjde počasí, tak se tam v sobotu zastavíme a poreferuji.

Dík @PFP.
Nezapomeň si vzít běžky.
Dagmar Honsová říkala, že v sobotu bude sněžit i v nižších polohách 🙈

Za ty peníze jsem nemohl odolat, byl jsem 4x za poslední dva týdny, chystám se o víkendu pokud hřiště nezavřou. Takhle zelené fairwaye jako letos nikdy nebyli, dokonce i přes léto bylo hřiště v dobrém stavu, jinak souhlasím, většinou je to bída skrz absenci závlahy na FW, rozhodně ne za plnou cenu fee. Před cca dvěma týdny provzdušňovali greeny, ale dírky se pomalu plní, greeny pomalejší skrz výšku i vlhkost ale stabilní. V podstatě je to nyní pravý opak oproti normálu, poměr cena/výkon skvělý.
IMG_2430.webp
IMG_2431.webp
IMG_2432.webp
IMG_2434.webp

Byl jsem poprvé a musím říct, že pecka. Hřiště v super stavu, asi i tím, že další dny zde je 3. kolo RB Czech Open.
Grýny rychlé, ferveje krásné, sice na pár místech podmáčeno, ale pecka. Boží klid.
Po hřišti hodně důchodců z Rakouska. Super restaurace a jídlo. Škoda, že je to z Prahy daleko.
20240605_132518.webp

20240605_112122.webp

20240605_110800.webp

20240605_110756.webp

Zpráva z Mnichu - personál skvělý, prostředí na hřišti nádhera jako vždy. Greeny zapískované a po děrování, za mě fajn, že informovali předem (vypadá to, že poslali automaticky zprávu všem, kdo měli tenhle týden rezervaci - tak by to mělo vypadat). To děrování dost širokými hroty mi přijde na střed sezony celkem drsné, ale věřím, že je to potřeba, čekal bych jen lehkou údržbu greenů, než takhle důkladnou. Bohužel negativní překvapení jsou fairwaye - tak ze třetiny hodně suché, spíš je třeba stavět na místa, kde je tráva, aby si to člověk užil, pak je to v pohodě. Kousek od klubovny se už staví velký hotel, to bude pro Novou Bystřici zajímavá změna. Bohužel když srovnám Haugschlag a Mnich, tak Haugschlag jasně vítězí ve všem, co se týká hracích ploch (u personálu je to remíza, cena je na Mnichu samozřejmě nižší, ale kvalita hracích ploch je dramaticky nižší než na Haugschlagu - a řekl bych, že tak třetina až polovina klientů na Haugschlagu jsou Češi, hodně jich bydlí tam i v hotelu - takže evidentně nemají s cenou problém - jestli chce Mnich konkurovat v budoucnu i s tím hotelem, tak prostě nemůže ve stejném termínu dopustit takový rozdíl v kvalitě fairwayí i greenů.

Podobné

• RMS: Item RMS: Item
ČR - Východ Havlíčkův Brod
Reakce
1
Zobrazení
740
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
962
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
791
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom