Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Používám celou zimu a mohu jen doporučit.Co si myslíte o používání monitorů odpalu při přípravě?
Monitor odpalů, který dává relativně přesná čísla opravdu stojí od cca 2000,- USDZvažoval sem nákup ale nakonec sem to zavrhl, ty cenově dostupné poskytují dost náhodná čísla ( Mevo, Swing caddie, Garmin G80 ) a ty lepší zase stojí raketu.
Chtěl sem něco na driving range, místo na simulátor doma bohužel nemám.
Co jsem zatím viděl v preview, tak by to pro mnoho trenérů mohlo zajímavé být. S výjimkou dráhy hlavy hole to udává prakticky všechny potřebné údaje - za pořizovací cenu 5-8x nižší než je Trackman. Je pravda, že 18tis. $ za Trackman asi většina trenérů v ČR neufinancuje.Těžko říct kolik lidí tomu výstupu bude rozumět. Tady v CZ to moc trenéru nepoužívá, což bude asi hlavně kvůli vysoké pořizovací ceně nebo si myslí, že to nepotřebují, proto si asi většina nosí na lekci max. jednu hůl a flašku s pitím
Já už bych ale lekci bez radaru nebral, celkem znám svá čísla a tak pokud chci něco měnit nebo zlepšit tak díky tomu hned vím, jestli se to daří.
A tak jakej přístroj používáš? Nebo chodíš někam na placenej indoor? Přemýšlel jsem o tom Garminu G80, myslíš, že to neni dobrý?Monitor odpalů, který dává relativně přesná čísla opravdu stojí od cca 2000,- USD
Bohužel pro nás dost drahé, pro amíky je to v hodnotě 4-5 fee na PGA hřištích.
Nicméně, pokud by opravdu někdo chtěl zainvestovat s primárním určením na driving (je možno i sim a indoor, ale s určitými omezeními),
tak bude v nejbližší době na trhu Mevo+ , který poskytuje 16 údajů o holi a míčku.
Mám SkytrakA tak jakej přístroj používáš? Nebo chodíš někam na placenej indoor? Přemýšlel jsem o tom Garminu G80, myslíš, že to neni dobrý?
A není to naopak - že se v podnikání nejdřív investuje a to tak, aby se mi investice vrátila?Kdyby "Trackman" ufinancovali klienti, tak trenér nebude mít žádný problém...
V tom máš samozřejmě velkou pravdu. Pár kolegů tento přístroj vlastní, zeptám se jich.A není to naopak - že se v podnikání nejdřív investuje a to tak, aby se mi investice vrátila?
A to ještě opomíjím ten nejdůležitější faktor - kvalitu trenéra a kvalitu jeho lidského nastavení...
Mnohdy je ta ( do konkrétního zařízení)investice návratná v nedohlednu, jen je potřebná k celkovému obrazu toho proč jsi ji investoval, subjekt bude komplexnější a žádanější. To ostatní , jak kdo umí s daty pracovat je o praxi a zkušenostech. S úsměvem jde vše líp.A není to naopak - že se v podnikání nejdřív investuje a to tak, aby se mi investice vrátila?
A to ještě opomíjím ten nejdůležitější faktor - kvalitu trenéra a kvalitu jeho lidského nastavení...
Pro jednotlivce je to celkem slušná raketa, ale pro klub ? Vidím to u nás.Co jsem zatím viděl v preview, tak by to pro mnoho trenérů mohlo zajímavé být. S výjimkou dráhy hlavy hole to udává prakticky všechny potřebné údaje - za pořizovací cenu 5-8x nižší než je Trackman. Je pravda, že 18tis. $ za Trackman asi většina trenérů v ČR neufinancuje.
Tak záleží asi i na velikosti klubu. My máme hřiště pronajmuté ve vlastní režii a za ty prachy (18tis. $) radši pořídíme sekačku ze second handu.Pro jednotlivce je to celkem slušná raketa, ale pro klub ? Vidím to u nás.
Přes zimu je Trackman využíván každý den skoro celodenně. Když si to tak trochu přes spočítám, tak mi určitě jako špatná investice nevychází .
Pokud by tuto vymoženost v té době měli, tak by ji určitě využívali. Ono je to jednoduché - pokud něco není k dispozici, tak to nepoužíváš.Ti co vychovali například Tigera Woodse nikdy žádný "launch monitor" nepotřebovali, stačil selský rozum, něco o tom vědět a dobré oko. Nejvíc záleží na hráči, kolik tomu dá, tolik se mu vrátí...
Mám několik otázek:Mám Skytrak