Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A pořizovací cena je ve výsledku kolik?Dnes vyšla aktualizace aplikace FS Golf a lze konečně zobrazit i graficky údaje o holi.
Myslím, že je to v současné době bezkonkurenční Personal Launch Monitor a měl by se jím vybavit každý trenér, kterému by se nezaplatil např. Trackman.
Zobrazit přílohu 28810Zobrazit přílohu 28809Zobrazit přílohu 28811Zobrazit přílohu 28812Zobrazit přílohu 28814Zobrazit přílohu 28813Zobrazit přílohu 28815Zobrazit přílohu 28816Zobrazit přílohu 28817Zobrazit přílohu 28818Zobrazit přílohu 28819Zobrazit přílohu 28820
Cca 3000€ vč. DPHA pořizovací cena je ve výsledku kolik?
A to je předpokládám pouze za radar. Pak bude něco za licenci/ sw, něco za zobrazovací zařízení, stativ,...?Cca 3000€ vč. DPH
Teď jsem koukal na fa. Radar 2400,-€, PRO balíček 1030,-€ (vše vč. DPH)A to je předpokládám pouze za radar. Pak bude něco za licenci/ sw, něco za zobrazovací zařízení, stativ,...?
Já děkuji za skvělé předvedení
Má to jeden nedostatek, musíš po schodech do patraAle fakt pěkný indoor, pokud to máš doma, tak o to větší bomba, bože to byl home office
jen dotaz, proč už před impaktem koukáš dopředu?
Protože jsem byl zvědavýjen dotaz, proč už před impaktem koukáš dopředu?
Na iPad není potřeba stativ, stačí stojánek na noty za pár stovekjá teda stativ používám na ipad. je to líp po ruce , oku, hlavně když trénuješ sám.