Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Hlásím, že Motol je v překvapivě velmi dobrém stavu, hlavně greeny tvrdé, pěkné a rychlé (byly z toho dva 3-puty na prvních třech jamkách, než jsem si zvyknul). Rozhodně to teď stojí za návštěvu.
Zkusil jsem Motol včera v podvečer. Byla celkem OK. Ferveje dobrý, grýny jsou kus od kusu. Někde fleky, drncá to i vlivem různé výšky trávy (ne střihem, ale jejím druhem) a někde pěkně celistvé pažity. Po aerifikaci a pískování už skoro žádné stopy. Odpaliště jejich klasika, tj. celkem rozbitý, zapískovaný.
Nevím, co si myslet o levém rafu na 9ce, který vloni rozryla prasata (nebo to bylo již předloni?). Vloni to byla půda v opravě. Letos je to sice na pohled zelené, ale vlastně je to tankodrom, přes který jen projít je utrpení.
Ahoj, nevite nekdo proč je Motol letošní zimu zavreny? Doposud se hrálo vždycky když to počasí dovolilo, ted hádám, že to pri konkurenci golf parku a hodkovicek ekonomicky nebude už vubec fungovat. Tak jestli nekdo nemáte info ze zakulisi
Ahoj, nevite nekdo proč je Motol letošní zimu zavreny? Doposud se hrálo vždycky když to počasí dovolilo, ted hádám, že to pri konkurenci golf parku a hodkovicek ekonomicky nebude už vubec fungovat. Tak jestli nekdo nemáte info ze zakulisi
Mi neříkej, že si tam rád chodil... resp. doteď si pamatuji, jak zimní grýny v Motole, které jsou / bývaly vždy úplně někde jinde, za to v případě tohoto hřiště pro mě ani nestály...
Mi neříkej, že si tam rád chodil... resp. doteď si pamatuji, jak zimní grýny v Motole, které jsou / bývaly vždy úplně někde jinde, za to v případě tohoto hřiště pro mě ani nestály...
Byl jsem kdysi i členem, ale pak jsem postupně začal chodit jinam. Letos jsem svou nasvtevu planoval tedko v prosinci, a mam smolika :-D Jinak Motol mam relativne rad v lete, i v zime na ty chipovaci greeny na fw Nijak me to neurazi ...