Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasně, když započítám ten rozdíl napětí, co zmínil @Francovka a ještě rychlost a směr větru, tak ano, je jich 12.Nevím jak vy, ale já jsem jich napočítal 12 a myslím, že další ještě najdu
A taky je tam ještě rozdíl v kontrastu a jasu obou obrázků, takže 13, nebo vlastně 14
Lehčí??? Větší??? A čím se hledají ty menší? Lupou?! To jsou snad už jen pixely ne? Na to nestačí rozlišení ani obrazovku notebooku ani tabletu.Mohu vás ujistit, že rozdílů jsem udělal opravdu 10. Dle zadání náčelníka. Některé lehčí. Některé těžší. Větší. Menší. Od dnešního večera tuším, sem náčelník začne dávat řešení. Po jednom rozdílu.
...a zapomněl si na můj růst trávy!Jasně, když započítám ten rozdíl napětí, co zmínil @Francovka a ještě rychlost a směr větru, tak ano, je jich 12.
Sorry ... ... takže 16...a zapomněl si na můj růst trávy!
Ten jsem našla...
zmodřili mi medvídka , toho jsem si všimla hned
Toho by si všiml i slepej! Já pořád nemůžu najít jeden rozdíl!!! Už jich mám devět...
Ostříhané nehty na nohou u odpalujícího hráče. Je to tak jednoduché...Toho by si všiml i slepej! Já pořád nemůžu najít jeden rozdíl!!! Už jich mám devět...
Á díky! Už to vidím!!!Ostříhané nehty na nohou u odpalujícího hráče. Je to tak jednoduché...