Je léto, takže trochu dovolenkovější režim i tu na Jamce, nicméně je na čase se vás, Jamkařů pozeptat, jestli není něco, co vám tu na 19.jamce aktuálně chybí a co byste uvítali. Případně co by mohlo být jinak. V srpnu budu mít doufám trochu prostoru, tak bych se rád vrhl na nějaké slíbené dodělávky, a když už se v tom budu hrabat.... Pokud máte něco, co by se vám hodilo, ať už je to větší či menší přání, napište mi ho tu. Slibuji, že ke všemu se minimálně vyjádřím (budu mít teď týden golfu, tak pak po pondělí 18.7.), případně naplánuji v rámci možností zapracování.
Berme toto vlákno jako wishlist a letní brainstorming k našemu fóru 19.jamka.
---
Podobně jako u vlákna s obdobnou výzvou k mGolf mám nějaké představy a myšlenky, ale tady cíleně bych ponechal to na Vašich podnětech a nápadech, abych neovlivňoval. Směle do toho. Když to neřeknete, tak mě to možná nikdy samotného nenapadne. Díky všem za konstruktivní podněty!
Berme toto vlákno jako wishlist a letní brainstorming k našemu fóru 19.jamka.
---
Podobně jako u vlákna s obdobnou výzvou k mGolf mám nějaké představy a myšlenky, ale tady cíleně bych ponechal to na Vašich podnětech a nápadech, abych neovlivňoval. Směle do toho. Když to neřeknete, tak mě to možná nikdy samotného nenapadne. Díky všem za konstruktivní podněty!
Upraveno: