- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Si je tam nepiš…po uvodnim nadseni neslo by zrusit vsechno ohledne nakladu
nemuzu se divat na ty cisla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Si je tam nepiš…po uvodnim nadseni neslo by zrusit vsechno ohledne nakladu
Ahoj,
já bych měl takový nápad, je to detail, ale šlo by prosím přidat i políčko pro tee time? Včera jsem šel dvě devítky s krátkou přestávkou a v seznamu a statistikách (v grafech) se mi to automaticky seřadilo a nemám možnost změnit jejich pořadí. Takže první je jako druhá a druhá jako první. Možná by někdo i ocenil, že by mohl v analýzách potom i vysledovat, jak se mu pak hraje dopoledne a jak odpoledne nebo večer.
Já bych to tady teda nepsal, ale Michal mi řekl, že to tu mám napsat (já mu to psal do zprávy)
po uvodnim nadseni neslo by zrusit vsechno ohledne nakladu
Přidávám se k požadavku, líbí se mi to.ahoj,
neslo by na strance Moje Hry nejak dodelat moznost zobrazeni toho jak byly jednotlive jamky zahrane, aniz bych musel pouzivat u kazde hry tlacitko Edit (tuzka)?
Napriklad jako na obrazku nize (je jen ilustracni, cisla jsem vzal z elektiku, abych to nemusel nejak vic prepisovat)
Muselo by se to ale udelat jeste mensim fontem, aby se tam veslo 18jamek, pripadne rozsirit radek.
Pokud uz se to nevejde, tak nic, ja jen ze napad.
diky
bob
Zobrazit přílohu 32740
ahoj,
neslo by na strance Moje Hry nejak dodelat moznost zobrazeni toho jak byly jednotlive jamky zahrane, aniz bych musel pouzivat u kazde hry tlacitko Edit (tuzka)?
Napriklad jako na obrazku nize (je jen ilustracni, cisla jsem vzal z elektiku, abych to nemusel nejak vic prepisovat)
Muselo by se to ale udelat jeste mensim fontem, aby se tam veslo 18jamek, pripadne rozsirit radek.
Pokud uz se to nevejde, tak nic, ja jen ze napad.
diky
bob
Zobrazit přílohu 32740
Já bych k tomu dodal jen, že by bylo dobré odlišovat první a druhou devítku. Šablony jsou super, ale chtělo by to možná u jednotlivých jamek mít možnost zadat jejich číslo, tedy 1-9, nebo 10-18. A např. Kaskáda, kde jsou kombinace 3 devítek, to je ještě komplikovanější. Jen nahazuji do diskuse, jako námět. Možná třeba ID jamky v rámci hřiště? Kaskáda 1-27.
Rozumím, co říkáš, ale úplně nevím, co s tím. Dokážu si představit ještě nějak identifikaci celých devítek, ale už hůře přehlednost v případě libovolné kombinace jamek, případně vynechávání nějakých jamek. Samozřejmě si uvědomuji, že i eklektik je tímto celý ovlivněný, ale taky je pouze přibližný (moli bychom diskutovat, jestli je důležitější sekvence jamek, nebo jejich formální pojmenování...).
Zkus mi víc popsat, kde by si danou informaci o konkrétních jamkách uvítal - nestačí k tomu případně poznámka u hry?
Vyplňuji si jednotlivé jamky, takže by měl fungovat eklektik, ale samozřejmě nefunguje správně, protože 10-18 považuje za 1-9, takže to je smíchané.
Nějaké jiné kombinace, vynechávání jamek, apod. to neřeším. Resp. někdy nedohraju všech devět (např. z důvodu tmy), ale že bych to nějak přeskakoval, tak to ne. To jsou dle mého okrajové scénáře a není třeba řešit. To by se asi muselo zadávat číslo jamky na hřišti v rámci formuláře u jednotlivých jamek.
Takže by v zásadě stačilo identifikovat celé devítky, aby systém věděl, že se jedná o jamky 10-18 a ne 1-9. Nebo třeba nějaká fajfka na formuláři, že to je druhá devítka.