Je léto, takže trochu dovolenkovější režim i tu na Jamce, nicméně je na čase se vás, uživatelů aplikace mGolf pozeptat, jestli není něco, co vám tam aktuálně chybí a co byste uvítali, případně co pozměnit. V srpnu budu mít doufám trochu prostoru, tak bych se rád vrhl na nějaké slíbené dodělávky, a když už se v tom budu hrabat.... Pokud máte něco, co by se vám hodilo, ať už je to větší či menší přání, napište mi ho tu. Slibuji, že ke všemu se minimálně vyjádřím (budu mít teď týden golfu, tak pak po pondělí 18.7.), případně naplánuji v rámci možností zapracování (podle obtížnosti).
Několik nápadů a myšlenek mám sám. Udělám výkop několika z nich a poprosím aktivní uživatele o případné vyjádření (vyjma vlastních nápadů):
Několik nápadů a myšlenek mám sám. Udělám výkop několika z nich a poprosím aktivní uživatele o případné vyjádření (vyjma vlastních nápadů):
- vložení vlastní hry do vlákna na Jamce s více údaji (např. počet par, birdie... atp. případně celou "skórku"?)
- přidání do zadávání po jamkách šablony hřiště (asi by se hodilo)
- možnost při zadávání po jamkách zadat skóre bez počtu patů (podobně, jako má TT)
- u eklektiku - výpis "průměrů" na jednotlivé jamky
- něco dalšího z libovolného modulu nebo něco, co není a být by mohlo?
Upraveno: