- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
Paráda! Je to pěkné že?Ahoj Marto, ještě jednou díky za tip na Golf. Zkusil jsem to a certifikát přišel ... viz příloha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Paráda! Je to pěkné že?Ahoj Marto, ještě jednou díky za tip na Golf. Zkusil jsem to a certifikát přišel ... viz příloha.
Jen ze 184 ale HIO, to je za vicDnes rána dne na mistrovství klubu na Líše. Jamka č7 eagle z 193 m Autor K. Vopička . Když jsem mu řekl, že to byla krásná rána a klidně může být v jamce tak mě nevěřil. A byla.
Zahrál jste někdo in z větší vzdálenosti?
Ty jsi ale mimo všechna kriteria.Jen ze 184 ale HIO, to je za vic
Tak to asi máš výrazně víc štěstí, než kdokoli jiný, já ho vždycky hledám všude možně, ale v jamce ještě nikdy nebyl-potvora jeden kulatej.Včera jsem zahrál - Konopiště-DˇEste, 135m, i8 ... mírné draw ... pak jsem šel na green a míček nikde, pitchmark asi půl metru za jamkou a pak obrovská radost
mé první HIO
Také se mi to povedlo. Zpočátku jsem byl dost naštvaný, že jsem míček nemohl najít. Pak jsem kouknul do jamky, a byl tam. To bylo slávyVčera jsem zahrál - Konopiště-DˇEste, 135m, i8 ... mírné draw ... pak jsem šel na green a míček nikde, pitchmark asi půl metru za jamkou a pak obrovská radost
mé první HIO