NaBednu
Guru fóra
Penny Market?Prave, pred par dny jsem studoval dalsi moznou variantu clenstvi a narazil jsem na Murhof grouppe v Rakousku. Pekny kolos - maji 24 hrist v Rakousku s 20 000 cleny a dalsi 8 500 clenu v Nemecku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Penny Market?Prave, pred par dny jsem studoval dalsi moznou variantu clenstvi a narazil jsem na Murhof grouppe v Rakousku. Pekny kolos - maji 24 hrist v Rakousku s 20 000 cleny a dalsi 8 500 clenu v Nemecku.
Nejde o to, kolik slevují či ne, ale o to, že tu zaznělo, že Golf House v Praze zavírá či se bude stěhovat. Podle zákona na ochranu spotřebitele může být výprodej označen za „likvidační” pouze v případě skutečné fyzické likvidaci prodejny či provozovny.Nevim jak to delaji, ale prijdu do shopu a vidim tak slevu 20%, at nezeru 25% .. ale 70% ti daji na uplnou blbost, ktera jim tam lezi uz druhou petiletku
není ten zájem spíše tohoto typu ?Tak přemýšlím, jaký dopad to může mít na jeho aktivity v golfu.
Nebo se dočkáme „HockeyChannel”?
Zobrazit přílohu 10029
Tak je to přes vodu. Asi nervíky.1. Casa Serena má od března nového zajímavé člena - prezident USA - Donald John Trump, HCP 2,4 !!!
2. zajímavý výsledek z víkendu - hráč měl po 16 jamkách + 7, a pak na 112 metrovém tříparu zahraje 23 , tedy 20 nad par !!, den předtím stejná jamka - birdie ) ). To muselo být na infarkt. Nicméně -jeho tým stejně postoupil do první ligy a myslím, že hráč je již nyní klubovou legendou. http://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaj...02981&categoryId=597902992&golferId=295062273
Já bych si přál vědět jak se stalo těch 23 Bylo to u nás v Lípě. Možná @Dana by mohla znát ten příběh.1. Casa Serena má od března nového zajímavé člena - prezident USA - Donald John Trump, HCP 2,4 !!!
2. zajímavý výsledek z víkendu - hráč měl po 16 jamkách + 7, a pak na 112 metrovém tříparu zahraje 23 , tedy 20 nad par !!, den předtím stejná jamka - birdie ) ). To muselo být na infarkt. Nicméně -jeho tým stejně postoupil do první ligy a myslím, že hráč je již nyní klubovou legendou. http://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaj...02981&categoryId=597902992&golferId=295062273
Ale třetí rána z dropzóny už přes vodu není......nebo ji hráči při lize nemohou využít?Tak je to přes vodu. Asi nervíky.
to tam nasázel všechno do vody....bože, to muselo být psycho Ale moc to nechápu, takových ran...1. Casa Serena má od března nového zajímavé člena - prezident USA - Donald John Trump, HCP 2,4 !!!
Neznám
Ale třetí rána z dropzóny už přes vodu není......nebo ji hráči při lize nemohou využít?
Buď překlep, nebo se to snažil vyhrát z vody, už jsem to jednou viděl...Na lize dropovací zóny obvykle nejsou. Na tak krátké jamce nebyla zcela jistě..
Buď překlep, nebo se to snažil vyhrát z vody, už jsem to jednou viděl...