- Jméno
- Zdeněk
- Přijmení
- Valehrach
- Klub
- GC Brno
- HI (HCP)
- 11,7
Je ale ta jižní hřiště jsou na severníJe Morava tím směrem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je ale ta jižní hřiště jsou na severníJe Morava tím směrem?
ne, to nedámtermin : Pristi tyden se ma opet oteplit ....
Co je sakra nesrozumitelný na slově SUMMERtermin : Pristi tyden se ma opet oteplit ....
Co je sakra nesrozumitelný na slově SUMMERTak a ten termin?
Myslíš na hřišti nebo v hospodě?Jsem připraven hájit zájmy Valašského království proti českým vetřelcům
Pokud by to bylo v tomto termínu, tak seNe vážně ... ohledně termínu.
Nabízelo by se udělat anketu, ale to by se rozplizlo. Navrhuji tedy 26-28.6.2020.
Těžko takto hodně dopředu odhadnout, zda-li daný termín mi sedne. Nicméně budu na to myslet a snad se zadaříNe vážně ... ohledně termínu.
Nabízelo by se udělat anketu, ale to by se rozplizlo. Navrhuji tedy 26-28.6.2020.
Lidi neblázněte ... aby nás nebylo vís jak na RequoCup ... to by Michal asi žárlil a on když žárlí, tak je hrozně agresivní a mstivej ...Pokud by to bylo v tomto termínu, tak se
také hlásím
No, můj like byl místo přihlášky. Ale pro natvrdlé čerty radši i slovně. Se hlásím.Lidi neblázněte ... aby nás nebylo vís jak na RequoCup ... to by Michal asi žárlil a on když žárlí, tak je hrozně agresivní a mstivej ...
píšu tě do úvodníku
Ale Danuško, ty už jsi tam dávno zapsaná.No, můj like byl místo přihlášky. Ale pro natvrdlé čerty radši i slovně. Se hlásím.
Dík, jen ještě doplnění H.K. je u Opočna.Lidi neblázněte ... aby nás nebylo vís jak na RequoCup ... to by Michal asi žárlil a on když žárlí, tak je hrozně agresivní a mstivej ...
píšu tě do úvodníku
Tak když nepojedeš přes Lípu, můžeš to vzít přes OpočnoAle Danuško, ty už jsi tam dávno zapsaná.
Myslel jsem , že tě zase naložím a pojedem spolu, ale pokud neodvoláš toho natvrdlýho čerta pojedu raděj pro nějakýho Brňáka