Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Novinka: mGolf - Pojď na golf

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Inzeráty
1
Novinka: mGolf - Pojď na golf

Pro mGolf jsem dnes do pilotního/beta provozu přidal poměrně dlouho poptávaný kalendář pro hledání parťáků na hru. Je to schováno pod "Aktivity -> Pojď na golf". Obrázky se vždycky hodí, vydají za více slov. :)

Screeny mGolf - Pojď na Golf

pojdnagolf1.png pojdnagolf2.png pojdnagolf3.png pojdnagolf4.png

Propojení s 19.Jamkou (prozatím v rozvoji) - viz titulku

pojdnagolf5.png

Pár souvisejících a užitečných info
  • Modul určený k plánování vlastní hry s cílem hledání spoluhráčů z řad Jamkařů.
  • Každou hru je možné plánovat na nejbližších 90 dnů. Starší hry jsou pravidelně automaticky ze systému odebírány. Hry je možno plánovat na konkrétní hřiště nebo obecně kraj. Plus upřesňující poznámka.
  • Přidání dalšího jména ke hře může udělat alespoň zatím pouze autor plánu konkrétní hry. Tzn. kontaktujte ho ideálně pomocí Soukromé zprávy prostřednictvím Jamky přes tlačítko v detailu hry, případně samostatně poslaná zpráva / tel / atp.
  • Na 19.jamce na titulky je přehled. Mělo by to být dostatečně použitelné i v mobilu. Aby hry byly vidět, je potřeba to mít někde plus mínus nahoře a lepší místo jsem zatím nenašel. V úvahu připadal postranní sloupec, ale tam je to malé a na mobilu se to řadí hodně dolů na konec stránky. Řádkový výpis zase není tak úplně přehledný. No uvidíme. Toto se bude asi ještě dolaďovat.
  • Přímo v mGolfu je případně možno i filtrovat jen Moje, plány mých Přátel, plány pro konkrétní kraj...
  • Vytvořit nový Plán kliknutím na "+ Plán" jak na 19.jamce na titulky, tak v mGolf
Možností rozvoje, pokud se to chytne a zaujme, je celá řada. Nápady, chyby a podněty k tomuto sem! Ať nám dobře slouží. Používejme! ⛳🏌️‍♂️🏌️‍♀️

https://www.19jamka.cz/mgolf

---

Více info pro nové Jamkaře, co je mGolf, viz např. tu: https://mgolf.cz/

Upraveno:
Faktem je, že na spolhru jsem tu nikdy nikoho nesehnal. Měl jsem zřejmě mylnou představu, že je to chybou fora, ale teď začínám mít podezření, že na vině budou některé mé vytříbené osobnostní rysy :devil::p
To zlomíme. 😉 Jakmile budu mít namířeno na Kotlinu, nebo jinam na sever, píšu to do kalendáře a půjdeme hledat míčky společně. 😉

Hledat parťáky na hru je obecně složité, mnoha možnými způsoby. Sem tam poptávka po tom je - budu rád, když to bude sloužit a zvykneme si na tento nástroj. Mělo by to být flexibilnější, než vlákno. Možnosti, jak to případně rozvíjet a více efektivně cilit je celá řada. Je potřeba zkusit, vydržet a případně dle podnětů upravit.

Může sloužit nejenom pro individuální hru. Ale třeba i, kdy jsme dva či tři a mohli bychom vzít na turnaj někoho z Jamky někam s sebou atp.

Věřím, že to ti, co po tom volali, nenechají do začátku prázdné a zkusí tomu vdechnout život :) ;)⛳:up:

Faktem je, že na spolhru jsem tu nikdy nikoho nesehnal. Měl jsem zřejmě mylnou představu, že je to chybou fora, ale teď začínám mít podezření, že na vině budou některé mé vytříbené osobnostní rysy :devil::p
Já si teda prd pamatuji, ale - nehráli my jsme spolu?

Věřím, že to ti, co po tom volali
Já si myslím, že jsem po tom nevolal, že jsem po tom řval. 🤷‍♂️ Takže tímto děkuji náčelníkovi, že mé žadonění vyslyšel a fantasticky to namaloval.
Já to rozhodně používat budu a pokud si někdo plánujete hry dopředu (den, týden, měsíc...), tak je sem pište, určitě se k vám dřív nebo později přidám. Nejčastěji hraju s @smidke, jenže mi nosí smůlu a hraju 💩, takže si chci najít někoho jinýho... 😂
Ne vážně, díky že to budete používat a brzy se uvidíme.
Těším se! 😉

Dostal jsem podnět... byl by zájem na evidenci v tomto něčeho jako "Nehledám spoluhráče, ale učastním se této akce/turnaje" s cílem, jen se tam třeba potkat, pokecat... nalákat další jamkaře?

Představuji si to tak: Jdu na turnaj, akci... a budu rád, když budu vědět, že je nás tma z jamky víc a když bude chuť hodíme řeč, případně se alespoň poznáme. A kdo ví, co z toho bude... :-)

Dostal jsem od @Ferrry podnět, na nějaký lepší náhled poznámky u události v kalendáři. Tady na Jamce to zrealizované (dělá se to tu trochu jinak než v golfu) ještě nemám, ale když se podíváte do mGolfu na kalendář a kliknete na událost, mělo by vám nově vyskočit "modal" okno s informacemi a funkčními tlačítky. Zavřít se vyjma X a tak dá na klávesnici i klávesou Esc. Vyhovovalo by to nějak takto? Toto řešení má poměrně dost výhod, dá se do toho okna toho nacpat docela dost, nejenom náhled na událost a všechny její info, ale i funkční tlačítka atp. V budoucnu např. rovnou něco pro přidání se k události... snad.

https://www.19jamka.cz/mgolf/pojdnagolf

navrh.png

Pls koukněte, budu vděčný za případné připomínky a nápady k tomuto, abych nepřenášel na jamku něco, co by nebylo ono. Chtěl bych to na fóru zrealizovat příští týden, před víkendem si to nasadit netroufnu. :)

Upraveno:
Za mě super, děkuju! 👌
Btw. chtěl jsem dát Super 😍 i k příspěvku, ale nejde mi to. :oops:

• To se mi líbí
Reactions: PFP
Btw. chtěl jsem dát Super 😍 i k příspěvku, ale nejde mi to. :oops:

Opraveno. Příprava na přesun toho okna na Jamku... to jsou holt ty důsledky, kdy se jednotlivé funkce mezi sebou mlati a úplně se to nedá vždy dopředu ošetřit, protože to není patřičně zdokumentované, njn. :( Omluva, díky za report.

K tématu - ok, zkusím to příští týden nějak pořešit analogicky i tu na Jamce, snad to zapouzdřím tak, aby to neovlivnilo nic jiného. ;):up:

Mělo by být hotové, snad se tím nerozbije něco jiného. :) Mno nic. Takže v kalendáři na 19.jamce při kliknutí na událost by mělo se zobrazit modální (popup) okno. V souvislosti s tím jsem trochu zredukoval info v náhledu události.

modal.png

Kdyby něco někde přestalo jít, dejte mi pls vědět. Stejně jako další náměty. :) Zrealizuju. Je to docela dobrá záplata na KOPR v práci. :-D
Bude možná potřeba obnovit paměť prohlížeče. Udělá se to automaticky u všech cca do 24 hodin, ale urychlit se to dá ctrl+f5, cmd+R a tak (dle platformy).

---
Todo:

1. Počítám s tím oddělením akcí "hledání" na hru přes info - budeme tam a tam, nepykáme se? A přihlášení k tomu.
2. Mohlo by k tomu možná vzniknout i nějaké vlákno, kam by se nové události propisovali? Tam to trochu nářadí na zmatené pořadí, ale možná by to na škodu nebylo.

?

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom