Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi tak, čárku a pryč......a i to bych hóóódně rozmejšlel, neb za tu cenu si přes ČGF zahraju druhý nejlepší hřiště v Česku Albatross 4x !!!....a ještě mi zbyde po každý hře na kafe či pivono, ty jo, tak snad už budou mít na recepci konečně i ty birdie karty
vypadá to na jednu hru, udělat si čárku a stačí![]()
spis cekej nejaky turnaj, kam te nekdo pozve, jinak nejlevneji se clenem za members guest cenu, zadne PR akce nebo levne turnaje periodik bych necekalJako mě trochu mrzí, že jsem si s @JanKostalCZE zvládl zahrát jen Jamky číslo 1-12. Pak už byla tma. Ale asi si taky nechám zajít chuť. Ale třeba bude nějaká šance, nebo PR akce, či turnaj některého z periodik za slušnou cenu, jak to občas bývá.
Aktualne jsou hevace na Oaks bez problemu hledatelne a hratelne. Byl jsem v nem vcera asi 6x, vzdy jsme mic bez potizi nasli, obehral jsem to cele s jednou kulickou.Na Oaks jsem ještě nebyl a pár z vás tam teď hrálo, tak by mě zajímalo vaše srovnání třeba s Kácovem a Albatrossem - reálná kvalita, ne "pocit luxusu", že hrajete někde, kde to není obvyklé. Opravdu je to tak "top" a lepší než Kácov nebo Albatross? A v čem? Jiná tráva na fairwayích nebo na greenech nebo nějak hustší, víc preparované fairwaye nebo co jiného?
Na Albatrossu a podle fotek i na Oaks mi trochu vadí, že pohledově je to vylepšováno tou vysokou světlou trávou a hlavně ta obtížnost hřiště se dosahuje také tímto - prostě ten trest za hru do těchto míst je tak dramatický, že naskakují trestné rány za nenalezené míče, případně jen vyseknutí míče ven. Jasně zahrát tam je chyba, ale myslím, že i v heavy roughu by měla být velká šance míč najít (což třeba po první ráně doprava na dvojce na Albatrossu jde fakt těžko a přitom to není až tak daleko od fairwaye). Tak nevím, jestli ta obtížnost na Oaks není dosahována i takto.
V tomto se mi líbí třeba Penati Legend, které je takové "americky" vymazlené a vystříhané a ten les je opticky blízko a přitom téměř všude téměř není ve hře (má to jiné mouchy tím, že ty jamky jsou tam trošku nahoru a dolů a tak nějak jste pořád ve stejném prostředí - hrál jsem tam dřív celkem často a pořád si jamky moc nepamatuju).
Tak se omlouvám, že to zní tak, že všude vidím nějakou chybu, všechno jsou to krásná a super hřiště, to je jasné a je skvělé, že jich tady máme tolik.
Upřesnil bych - ve Středních Čechách… v Čechách na poměrně malém místě, rozuměj hustá koncentrace a že se skutečně dá vybírat i z rozdílných stylů - dle chuti a výkonnosti každého, jak komu sedne.
no tak jsem kliknul, precetl si nadpis a prvni odstavec ale zbytek je jen pro predplatitele ... coz ja nejsem a ani se jim stat nehodlam .. tudiz "smolik pacholik.."![]()
Hokejoví magnáti pečou golfový obchod za miliardy. Luxusní resort Oaks u Prahy vyhlíží nového majitele
Na golfové mapě Česka se rýsuje významný obchod. Nejmodernější tuzemské hřiště Oaks Prague u Nebřenic ve Středočeském kraji, které společně s miliardářským satelitem vybudovali ruští oligarchové Alexandr Abramov a Alexandr Frolov, brzy změní majitele. Podle informací HN se rýsuje velká operace za...archiv.hn.cz