- Autor vlákna
Tak kdo už hrál a pochlubí se s reálným zážitkem? Co třeba @JanKostalCZE ? Nikdo nic?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
v planu 20. nebo 27. zatim neni casTak kdo už hrál a pochlubí se s reálným zážitkem? Co třeba @JanKostalCZE ? Nikdo nic?
Do 300 Eur se vlezesDokavad tam nebude hra za 300 Kc/ cely den, tak tam nepachnu!![]()
Pár fotek na golfextra, koukněte (pod odkazem jich je cca 26, jedna vypůjčena viz níže). Nádhera!
![]()
OBRAZEM: Hřiště v Oaks Prague otevřelo prvních 9 jamek
www.golfextra.cz
Zobrazit přílohu 8341
Kdo mě pozve?![]()
Třeba nemaj sekačku, tak jim půjč svouAsi jim někdo neřek, že se v tý vysoký trávě blbě hledaj a hrajou balony. By člověk řek, že v PGA National by to vědět mohli. Jim napíšu, aby si to posekali...
Urcite, vcetne Ryder cupu a Requo cupuHezký, prostorem se tam tedy vůbec nešetřilo. A ty bankry - to aby měl člověk kompas, aby v nich nezabloudil
Co myslíte, přestěhuje se tam v budoucnu Czech Open z Albatrosu?
Proč? Stačí si vetu doplnit na ..doporučuju všem sehnat si někoho, kdo vás pozve, stojí to za to... [emoji6]Takze kdyz jsi pred chvili psal:
"OAKS je moc hezky, doporucuju vsem."
Tak to ted vyzni trosku ironicky [emoji6]
Tak jo, kdo me pozve?Proč? Stačí si vetu doplnit na ..doporučuju všem sehnat si někoho, kdo vás pozve, stojí to za to... [emoji6]
Ja taky, chcete mě?Tak jo, kdo me pozve?Jsem hodny, poslusny, vhodny k detem. Doporucuje me 4 z 5 Srstku
![]()