Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Objednavka vybaveni z GB - Uzaverka 16.8.

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
+0,8
Premyslim o dalsi objednavce z Anglie z clubhousegolf.co.uk
pridal by se nekdo??
podminka je opet prekonat 100L, aby bylo zdarma postovne, ja mam vybrane triko za 29,99L
pokud nedame 100L, objednavat nebudu
kdyztak objednavky piste do komentaru jako minule :)
V pripade upravy objednavky upravujte komentar, 17. rano to projdu a objednam, dle komentaru.
Piste i specifikace, barvu, velikost!!
Uzaverka 16.8. 23:59

Upraveno:
Premyslim o dalsi objednavce z Anglie z clubhousegolf.co.uk
pridal by se nekdo??
podminka je opet prekonat 100L, aby bylo zdarma postovne, ja mam vybrane triko za 29,99L
pokud nedame 100L, objednavat nebudu
kdyztak objednavky piste do komentaru jako minule :)
Já na to mrknu, nějakej hadřík by se hodil, ať jsem na Kunce za fesaka[emoji6]

dnes 12:00 objednam, pripadne zmeny/objednavky po 12 uz jsou nemozne

Paráda, díky, budeš to mít pak u sebe v Hodko? Chceš někam poslat peníze, nebo až při odběru?
Prijde to na Rohan, budu to mit pak u sebe, na predani se domluvime, nebo to bude na jmena na rohanu. penize u predani :) uvidim, jaky mi da banka kurz

Prijde to na Rohan, budu to mit pak u sebe, na predani se domluvime, nebo to bude na jmena na rohanu. penize u predani :) uvidim, jaky mi da banka kurz
OK, to mám asi 5 minut, pracuju přes řeku, v 15. patře. Tak můžu někdy koukat, jak ti jde sbírání míčků;)

No a já když běžím z práce kolem, tak tam taky ještě nejsi. Si budu muset někdy na Tebe počkat :)
Zitra jsem tam od 16 na treninku a pak sbiram, stav se ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom