Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na veřejném jsem už několik let nebyl, ale co tak chodím okolo, tak vypadá dobře a pořád tam někdo hraje.
Tak ja muzu k Olomouci pridat, ze akademie je celkem v pohode. Trava paradni, green trochu pomalejsi a celkem i dulkovaty ale da se to. Jedine, co me mrzi ze uz asi nehodlaji opravit 9. jamku do kopce na zaver. Takze je to vlastne takova 8 jamkova akademie. Misto 9 jamky se da jit jeste na range . Obcas ma odpalova rohoz tvar do U, ale aspon je nutne si najit mistecko stejne jak na odpalisti.
Ale je to moje domovina a mam ji rad. Nekdy muzem zahrat spolu. Mam to 6 km od baraku
Tak to zkus u Ivánka Langrů, určitě Ti něco pronajme, abys nemusel jezdit tak daleko za golfem.
Byl jsem v pondeli, greeny super stav, trosku mekci, ale skvele drzi. Odpaliste super, fairwaye sem tam ridsi, kazdopadne za 79 ran a 590 Kc fee spokojenostByl si tam někdo za uplynulý týden zahrát, jaký je stav hřiště? B[UWSL]udu o víkendu relativně blízko, tak uvažuji o tom, že bych tam zase pár balónků odevzdal .. [/UWSL][UWSL][/UWSL]
Díky za info, to zni dobře! 79 ran je moc pěkný, tak věřím, že i u mě bude na konci spokojenost ... bral bych cokoliv pod 90 ale hlavně si to po té dlouhé pauze užít...Byl jsem v pondeli, greeny super stav, trosku mekci, ale skvele drzi. Odpaliste super, fairwaye sem tam ridsi, kazdopadne za 79 ran a 590 Kc fee spokojenost
Skoda, ja sel v sobotu flight ve 14:00, tak to jsem Te mozna nekde pozdravil .Hrál jsem hřiště potřetí a těšil jsem se, protože se mi v minulosti líbilo. Jsem z hor a tak mám i kopcovitá hřiště rád. Kdo by sem jel poprvé s představou, že bude na Hané hrát na placce, tak bude hodně překvapen. Bohužel, jsem tentokrát trochu zklamán. Greeny sice ok, ale některé FW neposekané, což by zase tak moc nevadilo, kdyby to bylo stejné na celém hřišti. Rough skoro nehratelný. Okolo greenů to beru, ale vedle FW, když je většina jamek v nakloněném terénu, je občas k zbláznění, když FW minete jen o fous a máte problém v tom 10 cm. vysokém špenátu míček najít. Odpaliště hodně podprůměrná, ale to se dá přežít a bunkery některé nehratelné a jenom občas označené modrým kolíkem. Od hřiště u Olomouce bych čekal víc.