Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Ondřej Lieser se přiblížil účasti na olympiádě. A co European Tour?

No já držím palce, pro Liesera je dobré, že ten Hurly Long nějak nehraje nejlépe, přitom je na páté příčce celkového pořadí.
Jen hlavně, ať to zítra klapne.

Myslím, že k takové skórce není třeba nic dodávat 👍
C9A28D0D-7C1C-4240-981B-85B510CDC1F8.webp

Odra má uhranou na ET Category 20, takže pokud by ta plná karta zítra nevyšla, tak alespoň nějaké možnosti na účast na ET jsou.
Ale Ondra zítra tu plnou kartu uhraje ;)
4AC4132B-B507-469B-A1ED-5F4958B2CAC3.webp

Škoda, že to nikde nedávají, aspoň bych to mohl po očku sledovat.

No ale co mě trochu překvapilo, po první jamce měl projektované CTR 4. místo, po druhém birdie na druhé jamce najednou projektované CTR 5. místo.

Edit: Nééé, já kecám, blbě jsem se podíval. Zatím to vypadá lépe.

Jsou to ale nervy, preleva se to kazdou jamkou

Jsou to nervy, ale věřím, že to dobře dopadne 🏆
Jj....nervák to teda je. Vidím to ale bohužel tak 50 na 50, ostatní okolo Ondry taky slušně zabrali :(

Jj....nervák to teda je. Vidím to ale bohužel tak 50 na 50, ostatní okolo Ondry taky slušně zabrali :(
Jj, teď 7 hráčů s rozdílem jedné rány.
Pokud to vyjde tak slovy klasika “bylo to o prsa korejské atletky”

Jj, teď 7 hráčů s rozdílem jedné rány.
Pokud to vyjde tak slovy klasika “bylo to o prsa korejské atletky”
A jo.....na T1 7 lidí!!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom