Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nic komplikovaneho, v podstate jen pres webove stranky hry prijimat nove cleny, kteri tady pozadaji o clenstvi a sem tam vytvorit v klubu turnaj.
Nic komplikovaneho, v podstate jen pres webove stranky hry prijimat nove cleny, kteri tady pozadaji o clenstvi a sem tam vytvorit v klubu turnaj.
Ahoj, mrknu na to večer doma a dám tady vědět. Bohužel se tam z práce nedostanu což mi tu správu ještě víc komplikuje...
Tak jsem tě přidal a nastavil jako directora, měl bys mít teď i admin práva v klubu. Takže by ti měly na profil wgt chodit i žádosti o přijetí. Ty jde ale řešit jen přes webovou variantu WGT profilu. Stačí na žádost jen kliknout a dát accept. (Pokud tedy daný člověk požádal o členství tady na 19. jamce) Kdyby cokoliv, neváhej mi napsat. Poradím, jak budu moci
OK, uvidím, až příjde první žádost.Tak jsem tě přidal a nastavil jako directora, měl bys mít teď i admin práva v klubu. Takže by ti měly na profil wgt chodit i žádosti o přijetí. Ty jde ale řešit jen přes webovou variantu WGT profilu. Stačí na žádost jen kliknout a dát accept. (Pokud tedy daný člověk požádal o členství tady na 19. jamce) Kdyby cokoliv, neváhej mi napsat. Poradím, jak budu moci
Žádnou žádost o členství v klubu nevidím...MilanSu - přihlásil jsem se ve WGT, ale pořád se tam nevidím