Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Účet by měl být stejný, podle toho, co jsem se dočetl na tamním fóru. Normálně by ti mělo jít se přihlásit do toho webového rozhraní. Zkus mi napsat pod jakou přezdívkou WGT používáš, já bych ti pak mohl poslat žádost o přátelství a pak i nabídku o členství v klubu.No já léta drtím WGT jako appku pro ipad. Přes web jsem nezkoušel, ale zdá se, že to je oddělené neb mě to nezná ani přes FB ani přes emaily co užívám na tyto volovinky.
Mrknu na to jeste vecer
Jasny, albertvasaAktuální nedořešené žádosti
AlbertVasa - jsi členem fóra? Dej nám vědět
Johnfoto - jsi členem fóra? Dej nám vědět
Nebo nějaká položka v uživatelském profilu?
Nebo nějaká položka v uživatelském profilu?
Well done, misterHm, je to jak jezdit na kole... to se prostě nezapomíná...
Protože jsem tradicionalista, zahrál jsem turnaj jednou a víc už toto kolo pokoušet nebudu...
Na úvod myslím, že jsem laťku nastavil slušně a to máte štěstí, že se mi tam přitoulal jeden dabláč...
69
Omlouvám se. Já na tom nebyl o moc lépe. Tuším ze jsem ztratil asi 5 balonů.Jako to mě teda štvete. Hraju poctivě cestou do práce v autobuse, chci si v práci udělat screen, že jsem první a než to udělám, tak mě předběhne Vláďa! Styď se!
A utopil jsem tam dva míčky nike.
Všechno OK, jsi přijatTak nemam uz zadne clenstvi a pise mi to, ze zadost byla odeslana.... Vidis ji?
jj to jsem celý já, za 14 dní tu budu týden a už radím a úkoluji. Díky za bleskovou reakci.Úplně jsem si nepředstavoval, že se mi to vrátí jako bumerang ale na druhou stranu, máš pravdu. Prověřím možnosti. Položka není určitě problém, ještě lepší by bylo, kdyby to fungovalo tak, že by to rovnou odkazovalo, plus nějaká ikonka, možná. Píšu si to do ToDo listu.