Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano, pouze v katastru obce. Jestli se zase něco nezměniloNo nechci kazit vaše nadšení, ale není sport možný pouze v katastru obce, kde člověk bydlí? Ne v okrese?
Nee. Ten printscreen ukazuje hranice katastru...Nechci být hnidopich a ani ti kazit radost.........ale v katastru Č.Lípy není ani 1m2 hřiště. Vše je v k.ú.Pihel, Písečná....a malá část i Bukovany. Ale i tak hodně pobavilo....
To sice ano, ale ne mezi k.ú.Č.Lípa a k.ú.N.Bor......nýbrž mezi těmi mnou jmenovanými KÚ. Ale ve výsledku je to jedno, dlouho si nezahraješ ani ty, ani já a ani drtivá většina lidíNee. Ten printscreen ukazuje hranice katastru...
Co já vím, tak Pihel patří katastrem do Nového Boru a Písečná do České Lípy.... Navíc to vím od šéfovstva, že hřiště spadá pod oba katastry, a že to byl vopruz. A že si asi nezahrajem to je druhá věc.To sice ano, ale ne mezi k.ú.Č.Lípa a k.ú.N.Bor......nýbrž mezi těmi mnou jmenovanými KÚ. Ale ve výsledku je to jedno, dlouho si nezahraješ ani ty, ani já a ani drtivá většina lidí
Jj.....měla jsi nakonec pravdu. V tom vyjádření komise ČGF je to napsáno jasně.....ÚZEMÍ OBCE......a necpou tam jejich právníci do toho to zavádějící slovo "katastr" jako naši čelní představitelé.Co já vím, tak Pihel patří katastrem do Nového Boru a Písečná do České Lípy.... Navíc to vím od šéfovstva, že hřiště spadá pod oba katastry, a že to byl vopruz. A že si asi nezahrajem to je druhá věc.
Pakr Golf H.K. (Roudnička)bude také otevřeno.Hřiště je v katastru města a my , co ve městě bydlíme,Tak ono nechat otevřené hřiště jinde než v Praze asi nebude mít smysl.
Mají jedinečnou šanci, využít tuhle debilní situaci k představení golfu místním. Udělat akci a gratis, nebo za pár korun, půjčit vercajk a pustit lidi na DR, nebo na hřiště, jako @mkopcak . To mi přijde jako skvělej nápad!Pakr Golf H.K. (Roudnička)bude také otevřeno.Hřiště je v katastru města a my , co ve městě bydlíme,
s tím dle vládních opatření nebudeme mít problém .
Jen mi je to tak trochu žinantní chodit si hrát golf v době, kdy naši kormidelníci navrhují zavřít i dětská hřiště.
Ale naučím se s tím žít.
Hraj pořádně i za nás, co nemůžeme. A pokud tam potkáš někoho z těch kormidelníků, udělej prosím cokoliv na stupnici od inzultace driverem po rituální popravu pohřbením do bunkeru. Na kauci ti pak rádi přispějeme..Pakr Golf H.K. (Roudnička)bude také otevřeno.Hřiště je v katastru města a my , co ve městě bydlíme,
s tím dle vládních opatření nebudeme mít problém .
Jen mi je to tak trochu žinantní chodit si hrát golf v době, kdy naši kormidelníci navrhují zavřít i dětská hřiště.
Ale naučím se s tím žít.
PROVEDU !!!Hraj pořádně i za nás, co nemůžeme. A pokud tam potkáš někoho z těch kormidelníků, udělej prosím cokoliv na stupnici od inzultace driverem po rituální popravu pohřbením do bunkeru. Na kauci ti pak rádi přispějeme..
Hraj pořádně i za nás, co nemůžeme. A pokud tam potkáš někoho z těch kormidelníků, udělej prosím cokoliv na stupnici od inzultace driverem po rituální popravu pohřbením do bunkeru. Na kauci ti pak
No psali něco o sportování jen tam kde bydlíš ne? Když se někde zastavím cestou z práce, budu předpokládám zastřelen. Nebo se třeba zastavím v Praze v potravinách pro něco, co v Rudný v Lidlu nemají..Nepracujes v Praze? Neslo by se cestou z práce zastavit na některém z pražských hřišť? Pokud budou v provozu.