Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Byl to skvělej den a přinesl i některé velmi nečekané a často nevídané rány. Ku.wa, co ta kamera udělá s člověkem.... Vůbec to těm profíkům nezávidím, nedal bych to. Každopádně kluci ze Socket Golf díky za tu možnost !
Byl to skvělej den a přinesl i některé velmi nečekané a často nevídané rány. Ku.wa, co ta kamera udělá s člověkem.... Vůbec to těm profíkům nezávidím, nedal bych to. Každopádně kluci ze Socket Golf díky za tu možnost !
Tak zkouknul jsem to, a nemohu se dočkat pokračování. Petr krásná krátká hra a driver pěkně rovný. Neviděl jsem žádnou nervozitu z kamery. Vlado se oproti hře na Terasách pěkně rozehrál. Skvěle jste se doplňovali k hezkému výkonu. Davidovi to chvilku trvalo, než se dostal do tempa. Ty dvě zkažený rány mi ukázaly, že i takový borci dokážou zahrát občas ránu jako já hraji pravidelně.
Takže díky moc za vaše videa, kterými dokážete potěšit mé oči