Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Už nás nebavilo vyhrávat ! Tomáš Malec-Panorama Golf Resort. | ROVNÝ A DLOUHÝ #56 🏌️‍♀️

sucháč

Aktivní člen
Klub
Prague Citi Golf Club
HI (HCP)
9,2
Právě jsem publikoval článek: Už nás nebavilo vyhrávat ! Tomáš Malec-Panorama Golf Resort.

Už nás nebavilo vyhrávat ! Tomáš Malec-Panorama Golf Resort. | ROVNÝ A DLOUHÝ #56 🏌️‍♀️

Podcast  Už nás nebavilo vyhrávat ! Tomáš Malec-Panorama Golf Resort. | ROVNÝ A DLOUHÝ #56 🏌️‍♀️

ředitel jednoho z největších resortů u nás golf, restaurace, hotel, wellness, tenis, beach volleyball, rafty..... jak to na Kácově začínalo jeho cesta, nejen golfová vítěz v Jihoafrické republice 2006 World Golfers Championship jak dál s resortem

Diskuse a komentáře k článku vítány.

Upraveno moderátorem:
Ahoj @sucháč, zneužiju tohle vlákno, ikdyž se to netýká přímo tohoto dílu.

Začal jsem tvoje/vaše podcasty poslouchat docela nedávno, ale v poslední době se hned dvakrát za sebou stalo, že zvuk je nějak divně nahraný a hraje jen z jednoho kanálu. Může se to zdát jako blbost, ale ve chvíli, kdy si to pouštím na sluchátkách s potlačením okolního ruchu, tak je to dost nepříjemný a vysloveně z toho bolí hlava :D Předpokládám, že to není záměr, tak bych jen chtěl poprosit, jestli by s tím šlo něco (do budoucna, samozřejmě) udělat? :) Předem díky!

(konkrétně jsem na to z poslední doby narazil u dílu #58 (furt hrajeme) a druhé bylo video ze Zbraslavi - představení nových jamek, takže asi o něco starší (to teď v rychlosti nezvládám dohledat - asi na mě někde vyskočilo, tak jsem si ho pustil :D)

Jinak díky za tvorbu - vybírám si podle obsahu samozřejmě, ale baví mě to!! :)

Ahoj @sucháč, zneužiju tohle vlákno, ikdyž se to netýká přímo tohoto dílu.

Začal jsem tvoje/vaše podcasty poslouchat docela nedávno, ale v poslední době se hned dvakrát za sebou stalo, že zvuk je nějak divně nahraný a hraje jen z jednoho kanálu. Může se to zdát jako blbost, ale ve chvíli, kdy si to pouštím na sluchátkách s potlačením okolního ruchu, tak je to dost nepříjemný a vysloveně z toho bolí hlava :D Předpokládám, že to není záměr, tak bych jen chtěl poprosit, jestli by s tím šlo něco (do budoucna, samozřejmě) udělat? :) Předem díky!

(konkrétně jsem na to z poslední doby narazil u dílu #58 (furt hrajeme) a druhé bylo video ze Zbraslavi - představení nových jamek, takže asi o něco starší (to teď v rychlosti nezvládám dohledat - asi na mě někde vyskočilo, tak jsem si ho pustil :D)

Jinak díky za tvorbu - vybírám si podle obsahu samozřejmě, ale baví mě to!! :)
Dobrý den,
děkuji moc za sledování a za zpětnou vazbu. Uvedený problém (jedno sluchátko) se nám teď stal dvakrát za sebou. V jednom případě jsme to zachytli ( Bogota, Kapské město atd.) v tom "Furt hrajeme" nám to uteklo. Přiznám se, že zatím nevíme kde se stala chyba, jestli neodešlo něco v telefonu, mikrofon atd. Dnes jsem například natáčeli s prezidentem a vše se zatím zdá v pořádku. Zvuk je hrozná potvora a samozřejmě souhlasím, že v podlostech je to alfa a omega.
Co se týče videa ze Zbraslavi které jsme společně dělali ze Socket golf, tam nevím, zvuk zajišťovali kluci ze socketu, takže předám dál.
Každopádně ještě jednou díky za informace a vynasnažíme se zlepšovat a vychytat to. Děkuji

Dobrý den,
děkuji moc za sledování a za zpětnou vazbu. Uvedený problém (jedno sluchátko) se nám teď stal dvakrát za sebou. V jednom případě jsme to zachytli ( Bogota, Kapské město atd.) v tom "Furt hrajeme" nám to uteklo. Přiznám se, že zatím nevíme kde se stala chyba, jestli neodešlo něco v telefonu, mikrofon atd. Dnes jsem například natáčeli s prezidentem a vše se zatím zdá v pořádku. Zvuk je hrozná potvora a samozřejmě souhlasím, že v podlostech je to alfa a omega.
Co se týče videa ze Zbraslavi které jsme společně dělali ze Socket golf, tam nevím, zvuk zajišťovali kluci ze socketu, takže předám dál.
Každopádně ještě jednou díky za informace a vynasnažíme se zlepšovat a vychytat to. Děkuji
Petře zrovna dnes jsem byl na natáčení jednoho podcastu a jeho autor mi zmiňoval, že na řešení zvuku používá nějaký program umělé inteligence a funguje to prý skvěle. Mám se ti na to nějak ptát nebo?:-)

Já taky díky! :) je to fakt zvláštní, xkrát jsem záměrně jedno sluchátko vyndaval, abych mohl poslouchat i audio i někoho mimo, ale když mám v uších obě a chci poslouchat, především s tím noise cancellingem, tak z toho fakt doslova bolí hlava :D

Já taky díky! :) je to fakt zvláštní, xkrát jsem záměrně jedno sluchátko vyndaval, abych mohl poslouchat i audio i někoho mimo, ale když mám v uších obě a chci poslouchat, především s tím noise cancellingem, tak z toho fakt doslova bolí hlava :D
Zkoušel jsem to také zpětně přes sluchátka a máte pravdu, tento příspěvek běží jen na jednom sluchátku. U jiných by to být již nemělo. Naštěstí dnešní rozhovor k prezidentem ČGF vypadá, že se po této stránce povedl lépe. I když i tam jsme to točili ve vstupní hale, kde byl lehký šum od tekoucí vody, mělo by to být lepší. Díky za sledování.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom