Tak i termín dodání, vzhledem k současným problémům snad všech výrobců, je ok.![]()
Tak ETA 17.9. nedopadla, hole stále v nedohlednu, Ping nestíhá, tak snad do Vánoc

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak i termín dodání, vzhledem k současným problémům snad všech výrobců, je ok.![]()
Bohužel si u jiných značek s termínem nepolepšíšPro výstrahu ostatním
Nebudou ani do konce listopadu, ani do Vánoc, ale prý snad v březnu.
Takže sem to zrušil a tím u mě Ping skončil dříve než začal.
Březen byl asi nevadil, ale já jim už nevěřím, napřed 17/9 pak 25/10 a pak březen, v březnu mi řeknou že v létě a byl by z toho rok.
Takže hurá znovu něco vybrat, abych to snad do další sezony měl.
Ty kované mi naštěstí nesedly úplně. A jsem rád, když vidím kované wedge po jedné sezóně, je to smutný pohled. Spontánně potřebuju v dubnu doplatit hypotéku, pak si koupím co mě napadneJo o tom mi říkal do telefonu taky, PXG, Tour Edge nebo ty Alphy, že to staví a mají to skladem. Uvidím jestli něco z toho mi padne do oka.
U těch kovaných je pak problém už skoro 2x vyšší cena než za ty Pingy, to už se mi moc nechce dávat.
Měl si jednat spontánně a vzít i ty železa![]()
Tak až se třeba v zimě potkáme na drivingu, můžeš zkusit otestovat rozdíl oproti mým ie1 (2015). Akorát je mám na project x 6.5
![]()
tak snad nebudou zaměstnanci UPS stávkovat pomalou prací, jak tomu prý je v České poště
Tak v té ČP je to v tom případě nejdelší stávka v historii lidstva.tak snad nebudou zaměstnanci UPS stávkovat pomalou prací, jak tomu prý je v České poště![]()
Tam se to nepoznalo, páč stávkovali všichni..Tak v té ČP je to v tom případě nejdelší stávka v historii lidstva.
Jen se divím, že stávkovali i za totáče a komančové jim to povolili![]()
zrovna jsem se chtěl zeptat co celnice...tzn. velká dodávka = dají clo?Tak už sem je skoro měl v ruce, pak ale z paní vypadlo, že ona nemá dnes terminál a já hotovost, takže zase zavřela dodávku a nazdar zítra
btw: doplatek za DPH a zastoupení na celnici 5200 Kč z hodnoty zboží cca. 20 000 Kč.
No a konečná cena, kdybys koupil zde? vyjede to šulnul, nebo díky celnici jsi v mínusu?Tak už sem je skoro měl v ruce, pak ale z paní vypadlo, že ona nemá dnes terminál a já hotovost, takže zase zavřela dodávku a nazdar zítra
btw: doplatek za DPH a zastoupení na celnici 5200 Kč z hodnoty zboží cca. 20 000 Kč.
to jsme si dělali legraci z pošty ...Tak už sem je skoro měl v ruce, pak ale z paní vypadlo, že ona nemá dnes terminál a já hotovost, takže zase zavřela dodávku a nazdar zítra