Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podzim 2019 golf za hranicí všedních dní

• Autor vlákna Autor vlákna Dana
  • Založeno Založeno
TIP na obdobný "český" penzion:
GOLF&SKI v Mittersillu. Obdobná poloha, prakticky na hranici hřiště Mittersill-Stuhfelden, nabídka balíčků s golfem na místním hezkém hřišti i hřištích kolem ("sdílená" AlpinCard), skvělý přístup a kuchyně od Svejkovských (oba jsou navíc golfisti). Můžu jen doporučit.
Znám z fejsbúku ;), nevypadá to špatně.

Pro mě je podzim ještě hrozně daleko na plánování, ale pokud mi dáte vědět, že něco plánujete, určitě to zahrnu do kalendáře. Radši bych někde v okolí, kam se dá autem než letecky.
A nechceš se toho ujmout? ;)

já??? No asi můžu. Ale potřebovala bych nějaké nápady, kam byste chtěli jet, v jakém termínu atd.
Do tepla. V září po Hořehledech nebo od 13.10. dál. Ale pokud to bude něco úžasného, pak se ráda přizpůsobím. :)

Ja jsem na tom jako @Marcela , taky bych jel Raději něco autem. Termín září/říjen ný byl super.
Třeba Maďarsko nebo Rakousko, spojené s lázněmi - takový wellnesgolf pobyt.
Přidal by se někdo?

Ja jsem na tom jako @Marcela , taky bych jel Raději něco autem. Termín září/říjen ný byl super.
Přidal by se někdo?
:D

Přidal by se někdo?
Me teda spis napada Italie. Rakousko uz muze byt problem, Madarsko neni nic moc. V Italii bude jeste teplo a v blizkem okoli najdeme vic hrist, abychom nemuseli hrat na jednom. Co vy na to?

Me teda spis napada Italie. Rakousko uz muze byt problem, Madarsko neni nic moc. V Italii bude jeste teplo a v blizkem okoli najdeme vic hrist, abychom nemuseli hrat na jednom. Co vy na to?
Někde jsem zaslechl, že na Gardě je to paráda...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom