Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Hraji golf 3 roky a chodím běhat. Takže když mi nejde golf, tak se jdu vyběhat. Až se vyběhám, tak jdu na golf. V praxi to vypadá 3 krát týdně běh a 1 krát golf.
Vítej na Jamce, když jsem viděl výpis nových nicků, tak jsem uvažoval, jestli to není nějaké indické spamerstvo s generovaným nickem. Zkus se trochu rozepsat, oblíbená hřiště, za kolik uběhneš desítku, čím hraješ a tak.
Vítej na Jamce, když jsem viděl výpis nových nicků, tak jsem uvažoval, jestli to není nějaké indické spamerstvo s generovaným nickem. Zkus se trochu rozepsat, oblíbená hřiště, za kolik uběhneš desítku, čím hraješ a tak.
Tak hřiště, Kaskáda, Slavkov, Kořenec, Olomouc, Hluboká, Konopiště. Mám hole Adams golf. Desitku jsem schopen dát když je chuť,forma a bezvětří za 52 minut.
Tak hřiště, Kaskáda, Slavkov, Kořenec, Olomouc, Hluboká, Konopiště. Mám hole Adams golf. Desitku jsem schopen dát když je chuť,forma a bezvětří za 52 minut.