Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Pouštění rychlejšího flightu ve hře

• Autor vlákna Autor vlákna jan
  • Založeno Založeno
Presne! Nejlepsi je vzdy marsal, ktery osobne dohlizi, ze dany flight zrychly hru. Diky jeho "zasahu" to vsichni nahazi prvni do vody a druhou na vsechny svetove strany s tim, ze to dalsich 10 minut hledaji! :D

Ale obcas se i zadari... 2 roky dozadu, Asia open - turnaj zbraslav, dobiham na tee cislo 1 (prselo a zapomel jsem si rucnik v aute = 1km chuze). Spoluhrac z flightu mi vola, ze jiz mam 1 trestnou za pozdni prichod... dobehnu, odpalim celkem slusne, posbiram plice a jdu...

No mě celkem rozesmál maršál na Slapech když se mě zeptal jak budu tvarovat ránu driverem, tak jsem mu předvedl že 20m za dámský patkou  :D .

Za damsky je zaklad! Nastesti je tato meta celkem dosazitelna... krom mlade boleslavi. :))

Jinak spravna odpoved na tu otazku je, ze mu to reknes hned potom. :))

Správnou odpověď si budu pamatovat  :D, a to že za dámský vyjímečně vím  :D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom