Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
podminkou spoluprace bylo vypovezeni smluv virtualnim klubumTo by me zajimalo, koho na to zlakaj. V podstate 20% sleva, kterou vetsina lidi beztak cerpa diky ruznym reciprocitam. Opet jen ukazka pokrivenosti ceskeho golfoveho prostredi...
to nevymyslel TT, jen je pouzit jako medium, za tim stoji jine hlavyJe to hnus velebnosti, je to hnus... Co se taky dá od TeeTime čekat.
podminkou spoluprace bylo vypovezeni smluv virtualnim klubum
Je mi jasné, že vítr fouká z Pyšel od Novosada, ten virtuály nesnáší, ale tohle je fakt přes čáru. Já jako člen Mstětic bych neušetřila vůbec nic. Jsem zvědavá, kolik lidí jim na tohle skočí. Horší bude, co tohle udělá s ČGK.....to nevymyslel TT, jen je pouzit jako medium, za tim stoji jine hlavy
Tak s tím se dá žítZatím neoficiální info: minulý týden jsem mluvila s Piskačem z ČGK a ceny na příští rok zůstanou stejné. Bohužel v nabídce již nebude Černý Most, Zbraslav a tuším Beřky a další, z důvodu uvedených výše.
podle toho jak to chapu, nebudouTakze virtualy uz nebudou mit na hriste pristup?
ano, presne tamodtud to zacina, pro me jako clena Zbraslavi je to uplne k nicemuJe mi jasné, že vítr fouká z Pyšel od Novosada, ten virtuály nesnáší, ale tohle je fakt přes čáru. Já jako člen Mstětic bych neušetřila vůbec nic. Jsem zvědavá, kolik lidí jim na tohle skočí. Horší bude, co tohle udělá s ČGK.....
Ano, vypadne Zbraslav, Berky, Mstetice, Cernak a cela Morava a jestli s itroufne nezlevnit, hooodne lidi odejde. BestGolf, Davis a PGK budou taky podobne odepsaniZatím neoficiální info: minulý týden jsem mluvila s Piskačem z ČGK a ceny na příští rok zůstanou stejné. Bohužel v nabídce již nebude Černý Most, Zbraslav a tuším Beřky a další, z důvodu uvedených výše.
podle toho jak to chapu, nebudou
ano, presne tamodtud to zacina, pro me jako clena Zbraslavi je to uplne k nicemu
Ano, vypadne Zbraslav, Berky, Mstetice, Cernak a cela Morava a jestli s itroufne nezlevnit, hooodne lidi odejde. BestGolf, Davis a PGK budou taky podobne odepsani
podminkou spoluprace bylo vypovezeni smluv virtualnim klubum
To už funguje na lisnici, ale nestalo mi za to tam na tu patou hru jet loni...Zde je vidět, co je běžný jev na hřištích, plné hřiště v preferovaných časech, ale když se podíváte kým, ŘČ. Místní! Je to pouze boj o platící zákazníky, nic víc. A to už jsou slevové kupóny v golfovém tisku, reciprocity, asi je to málo, každý chce ukrojit z koláče . Čekám, kdy se domluví a bude , každá X-tá placená hra zdarma.
To už funguje na lisnici, ale nestalo mi za to tam na tu patou hru jet loni...