- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
to uz mel Kacov lonske leto myslim. Čekám, kdy se domluví a bude , každá X-tá placená hra zdarma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
to uz mel Kacov lonske leto myslim. Čekám, kdy se domluví a bude , každá X-tá placená hra zdarma.
Ok, takze nejsem blb... no... tohle bude velky hit 2019ano. 5x1 na kazdem a pak dve si muzes vybrat
Pro mě je zadarmo draháKor když tam jako hořehledskej máš 50% slevu:-D
AlpeAdriaGolfCard - koupis si 3, 4 nebo 5 her, prumerne te jedna vyjde na 60 EUR cca a mas 40 klubu v AT, SLO a IT, kde to muze hrac vyuzit bez omezeni, jestli to obejde v jednom nebo x klubech je jeho vec. Samozrejme to cili na hrace mimo dany region, mistni si to skoro nikdy nekoupi, protoze je nekde clenem a ma v danych klubech reciprocity, takze tento produkt presne cili na "prespolni" hrace...
Nikdy jsem ve virtualnim klubu nebyl ale tohle mi na prvni pohled nepripada jako nejaka extra vyhodna nabidka
právě že, to za těch 600-700 neseženeš, protože zřejmě ČGK a podobní budou mít na těchto hřištích smůlu.No mě to připadá přímo jako nesmyslná nabídka.......takže jinými slovy mi nabízejí, abych místo cca 600 - 700 Kč za hru (podle druhu členství - v mém případě ČGK) platil radši 900 - 1080 Kč a ještě povinně hrál aspoň jednou na všech pěti uvedených hřištích. Hmm......tak to jo.
Jinak opravdu nevím na jakou cílovou skupinu je tímto mířeno (Pražáci?...tak proč tam není dalších min. 7 hřišť, které se nacházejí v proklamované půlhodinové dojezdové vzdálenosti)....A myslím si, že ostatní hřiště se jen zaradují, protože jim určitě pár hráčů logicky přibude....a ani virtuální kluby - pokud nezdraží - se myslím nemusejí příliž bát.
právě že, to za těch 600-700 neseženeš, protože zřejmě ČGK a podobní budou mít na těchto hřištích smůlu.
Popravdě, když si to spočítám, tak to vyjde na bratru 1,100 za hřiště, když beru víkednovou taxu. Za tyhle prachy se ani jako roční člen na Černém Mostě na svoje hřiště nedostanu. Nicméně abych musel objezdit všech pět hřišť, tak to mě nepřijde jako zajímavá nabídka.
A myslím, že "běžný" pražský golfista to taky neocení, neboť jemu je jedno, jestli zaplatí o těch 500 korun víc nebo ne a zároveň s tou nutností si to vybrat i na jiných hřištích. Ale jistě jako nějaký dárek to může být zajímavé...
Téhle větě nerozumím, a jestli jí rozumím, tak nerozumím té myšlence. Pokud chci hrát většinou na jednom hřišti, koupím si tam členství a budu tam hrát. Jakou bych měl mít motivaci koupit si členství na hřišti, když tam nechci pravidelně hrát? Pořídím si tedy "něcojakočlenství" na n-okolopražských hřišť. Není to tedy jen další "něcojakovitruál"?A výsledek chce dle mého každé hřiště stejný - mít co nejvíce členů, co na hřišti nehrají a naopak cestují po okolních hřištích.