Měl jsem za to, ze ta hřiště nemůžou spolupracovat s virtualama. Nebo mi něco uniklo?
Zajímavé. Otázka jak se k těm vstupům dostali. Ale napadá mě, že si prostě virtuál koupil PGC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Měl jsem za to, ze ta hřiště nemůžou spolupracovat s virtualama. Nebo mi něco uniklo?
Zajímavé. Otázka jak se k těm vstupům dostali. Ale napadá mě, že si prostě virtuál koupil PGC.
Zeptáme se @TatanaBel z Černého Mostu. Jakpak to tedy je?
Ale v tom případě v tom s nima musí jet i TeeTime, aby se to procesně zvládlo. Nebo?
Ale v tom případě v tom s nima musí jet i TeeTime, aby se to procesně zvládlo. Nebo?
rekl bych, ze na 99% v tom Teetime jede vzdyt to i loni prodavalProč? Členství prague golf + dostaneš do ruky kartu PGC. Bez teetime. Výhody budeš čarpat klasicky na kartu PGC. A v podstatě nikdo ti nemůže nic říct. (obdobna situace jako kdyby si koupil pražské členství za 1.500 a k tomu sis sám koupil PGC).
Alespoň tak bych to chápal já.
já bych to chápal ve chvíli, kdy budou mít narváno, pokud ale mají hluché časy, měli se s virtuály dohodnout, že budou mít místa např po-čt start do 13 hod, třeba by takový kompromis byl pro všechny OK - jisté je že kluby zatím PGC drží při životě a moc by mne zajímalo porovnání výnosů z PGC s tím, kolik peněz měli za spolupráce s ČGK nemám rád elitářské kluby, které stojí jen o golfisty přijíždšjící v Mercedesech S-klasse. To bělá špatné jméno celému golfu a pořád si mraky lidí myslí, že když hraju golf jsem nějakej milionářskej exot. Přitom každej lyžuje a cenově to vyjde přibližně stejně.Chápu provozovatele hřišť, že chtějí lepší ceny i golfisty, že chtějí hrát co nejlevněji.
Nicméně 600,- Kč za ČM nebo Pyšely v „prime time” je opravdu pro hřiště z ekonomického hlediska nesmysl. Myslím, že není daleko doba (technologie k dispozici je), kdy takto exponovaná hřiště přejdou na „flexibilní cenotvorbu” poplatků za hru. Ostatně jeden provozovatel dvou moravských golfových hřišť to od letošní sezóny spustil pro prodej skipasů ve Špindlu. Takže je to opravdu jen otázka času, kdy to z lyžování přenese i na golf.
Pak ten, kdo bude chtít hrát levněji, si bude muset koupit teetime dlouho dopředu, nebo v okrajových časech, případně čekat na hřišti a koupit uvolněné místo ve flajtu třeba 20min. před startem.
A porovnávat kvalitu hřišť z PGC s Benátkami nebo Molitorovem? Tak s tím opravdu souhlasit nemohu.
P.S. Nejsem si jist, ale Slapy do PGC nepatří.
já bych to chápal ve chvíli, kdy budou mít narváno, pokud ale mají hluché časy, měli se s virtuály dohodnout, že budou mít místa např po-čt start do 13 hod, třeba by takový kompromis byl pro všechny OK - jisté je že kluby zatím PGC drží při životě a moc by mne zajímalo porovnání výnosů z PGC s tím, kolik peněz měli za spolupráce s ČGK nemám rád elitářské kluby, které stojí jen o golfisty přijíždšjící v Mercedesech S-klasse. To bělá špatné jméno celému golfu a pořád si mraky lidí myslí, že když hraju golf jsem nějakej milionářskej exot. Přitom každej lyžuje a cenově to vyjde přibližně stejně.
Nechci ti brát iluze, ale i když jsem jezdival na golf starým renaultem a půl roku dokonce novou dacií, snad nikde jsem neměl pocit, že o mě nestojí (teda když tam zrovna nebyla líná zpruzelá recepční). Teď jezdím lepším autem a žádná změna. S-klasse jsem viděl na parkovišti u golfového hřiště zhruba.. nikdy.
já bych to chápal ve chvíli, kdy budou mít narváno, pokud ale mají hluché časy, měli se s virtuály dohodnout, že budou mít místa např po-čt start do 13 hod, třeba by takový kompromis byl pro všechny OK - jisté je že kluby zatím PGC drží při životě a moc by mne zajímalo porovnání výnosů z PGC s tím, kolik peněz měli za spolupráce s ČGK
No, podle mě dnes už to moc neplatí. Většinu holek (hodných toho označení) už auta nezajímají...Osobně si myslím, že auto na majitele klubu nepůsobí nijak, jediná zainteresovaná je právě ta recepční, ono se totiž holky rády nechávají vozit...
Asi máš takovou zkušenost, ostatně s Dácií to zřejmě nefunguje...No, podle mě dnes už to moc neplatí. Většinu holek (hodných toho označení) už auta nezajímají...
Tak určitě. A ty asi patříš mezi ty vypelichaný strejdy, kteří se snaží sbalit ženskou na auto...Asi máš takovou zkušenost, ostatně s Dácií to zřejmě nefunguje...