- Autor vlákna
Hlásím se...
Dobrý večer prosím o přihlášení do besedy s p.Milfajtem, dansed +1 děkuji.
Ok, počítám s vámi, doplněno do úvodního příspěvku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hlásím se...
Dobrý večer prosím o přihlášení do besedy s p.Milfajtem, dansed +1 děkuji.
A mohlo by být možné i pravidla koupit?
taktéž bych si jedny vzala!
To je tak výhodný, že by mi bylo trapný, si to od tebe vzít. Pod dva litry nejdu, jinak si to strč ... víš kam
To je tak výhodný, že by mi bylo trapný, si to od tebe vzít. Pod dva litry nejdu, jinak si to strč ... víš kam
také se hlásím, pokud je ještě místo. Děkuji.
Už máme nějakou povědomost, kde se bude beseda konat?
4 hodiny s jednou přestávkou uprostřed to zní až strašidelně.Tyjo, asi karma. Před chvíli mi @marran (M. Randáček, majitel restuarace u Kristiána, jeden z Jamkařů) potvrdil prostor.
V sobotu 30.3. od 14:00 se sejdeme v Praze Anděl - U Kristiána (http://www.ukristiana.cz/ - Vltavská 8, Praha 5) v zadním salónku. Bude nás cca 20 lidí, tak to vyjde tak akorát. Během chvíle rozešlu soukromou zprávu.
Kapacita míst je omezená, max 20 účastníků akce, viz aktuální stav v titulním příspěvku.
---
Co na nás @RazoR (Jirka Milfajt) chystá? Cituji z emailu:
...4 hodiny s jednou přestávkou uprostřed a rozumným prostorem pro dotazy během prezentace.
Mám to namyšlené tak, že po necelé hodině mám v prezentaci takový "přehledový slide" všech zásadních změn. Kdo spěchá může odejít v tomto okamžiku (tzn. cca po hodině) a bude mít úplně základní přehled. Ve zbytku se procházejí jednotlivé změny podrobněji. Pokud se víc rozběhne závěrečná diskuze atd. tak počítám i s delším časem, ale ta "oficiální" část s prezentací je opravdu na 4 hodiny, když zodpovídám dotazy průběžně, stíhám se nadechovat, občas se napiju a uprostřed 15 minut pauza ...
Bude to hustý! :-D
4 hodiny s jednou přestávkou uprostřed to zní až strašidelně.
S parkováním to tam je jak? Asi blbé...