Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Pražské tréninkové areály

@JanKostalCZE na GolfCourses zmapoval pražské tréninkové areály. Kdybyste vy, co je znáte, měli seřadit od nejlepšího po nejhorší (samozřejmě subjektivně), a krátce je ohodnotit, jak by to dopadlo?

Tady jsou v seznamu, co je zmíněno v článku:
  • Hodkovičky
  • Prague City Golf - Zbraslav
  • Hostivař
  • Černý Most
  • Albatross
  • Yard Resort
  • Císařská louka
  • Lahovice
  • Chateau St. Havel
  • Rohanský ostrov
  • a bohužel mrtvola Holešovice (v článku není)
Kde se vám nejlíp trénuje? A proč? Pravděpodobně často vyhraje dostupnost, ale pokud můžete porovnat více, směle se do toho pusťte.

Upraveno moderátorem:
Od té doby, co zdechly Holešovice a trenér se mi odstěhoval na Čerňák, vpodstatě netrénuju:-(
Byl jsem jednou na Albatrosu a pokud půjdu trénovat, tak asi tam. Vše v parádní kvalitě a 5 km od baráku.

Mě tam chybí Čechie. Já jako severočech, když jsem služebně v Praze, přijedu ráno po Teplický, necham u Čechie auto za 60 na den. Než pak jedu domů dám si tam hoďku dvě a valim domů.

• To se mi líbí
Reactions: jan
Mě tam chybí Čechie. Já jako severočech, když jsem služebně v Praze, přijedu ráno po Teplický, necham u Čechie auto za 60 na den. Než pak jedu domů dám si tam hoďku dvě a valim domů.
Cechii jsem nezaradil, Rohan mi prijde tisickrat lepsi, co se tyka uplne vseho (pokud nevypalis 250 micu) a je cca 1km od Cechie :)

Cechii jsem nezaradil, Rohan mi prijde tisickrat lepsi, co se tyka uplne vseho (pokud nevypalis 250 micu) a je cca 1km od Cechie :)
OK, beru jako námět a rád vyzkouším. Dá se tam podobně rozumě zaparkovat? Myslím na celý den.

OK, beru jako námět a rád vyzkouším. Dá se tam podobně rozumě zaparkovat? Myslím na celý den.
Ano, je tam vlastni parkoviste pro cca 30 vozu, nikdy neni plno, pak staci dojit necelych 100m na zastavku tram a jednu zastavku na metro Palmovka :)

Ano, je tam vlastni parkoviste pro cca 30 vozu, nikdy neni plno, pak staci dojit necelych 100m na zastavku tram a jednu zastavku na metro Palmovka :)
OK. Dík za info. Příště až pojedu do Prahy, vyzkouším.

A je tam i kazdy podvecer soutěž :
Tref si Jendu Košťála na 190 metru 3jkou drevem na strechu auticka, kdyz podvecer sbira balonky :)
Ma to jednu podminku: jelikoz posloucha hudbu ve sluchatkach, musis mu to nandat presne mezi skladby :)

A je tam i kazdy podvecer soutěž :
Tref si Jendu Košťála na 190 metru 3jkou drevem na strechu auticka, kdyz podvecer sbira balonky :)
Ma to jednu podminku: jelikoz posloucha hudbu ve sluchatkach, musis mu to nandat presne mezi skladby :)
To zatim dokazal jen @Lukas :D

@JanKostalCZE - je ale pravda, že ve výčtu chybí i když chápu, že je to to výběr. :)

Nebudeš podobně mapovat i indoory? Já se pro Pražské kolo letošního indooru přikláním znovu k Čechii (poměr cena výkon). Zatím. Kde co je a v jakém počtu?

Nazaradil? Proc?

Cechie ma spoustu pozitiv. Ve spatnem pocasi ci v zime nema moc konkurenci. Lze tam mnohem rozumeji posedet atp. Umele svetlo... Je tam golfgear...

Cekal bych i zminku, kde jak moc lze palit z travy.

Upraveno:
@JanKostalCZE - je ale pravda, že ve výčtu chybí i když chápu, že je to to výběr. :)

Nebudeš podobně mapovat i indoory? Já se pro Pražské kolo letošního indooru přikláním znovu k Čechii (poměr cena výkon). Zatím. Kde co je a v jakém počtu?
Me prijde divne vybirat 10 z celkovych "11" :)

A Albatros je Praha asi jako 100 jinych hrist v okoli.

vybral jsem 10 podle me nejlepsich v okoli, drivingu v Praze je mnohem vice. Cechii jsem nevidel duvod zaradit, nepovazuji ji za dobrou, ikdyz nekdo muze mit jiny nazor.
Hru z travy jsme nepsal, jelikoz se to meni...

Chybi tam toho vic, treba Divoka Sarka. Ale holt je to vyber autora i tak uzitecny.

Chybi tam toho vic, treba Divoka Sarka. Ale holt je to vyber autora i tak uzitecny.
drivingu je v Praze jeste mnooohem vice, nebyl ucel zmapovat vse, ale udelat prehled, dle meho nazoru, toho lepsiho

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom