Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Pražské tréninkové areály

vybral jsem 10 podle me nejlepsich v okoli, drivingu v Praze je mnohem vice. Cechii jsem nevidel duvod zaradit, nepovazuji ji za dobrou, ikdyz nekdo muze mit jiny nazor.
Hru z travy jsme nepsal, jelikoz se to meni...
No je to tvuj vyber.

Cechii jsem nezaradil, Rohan mi prijde tisickrat lepsi, co se tyka uplne vseho (pokud nevypalis 250 micu) a je cca 1km od Cechie :)
Ve středu jedu pracovně do Prahy, tak to zajdu omrknout na ten tvůj Rohan, co je na něm "tisíckrát" lepší než na Čechii;). Minimálně jednu věc, která lepší není ale vím už teď. Podíval jsem se na ceník a určitě tak jako tak po exkurzi u Vás půjdu trénovat na Čechii. Když už jsem v Praze tak to chci využít a na Čechii za odpoledne odpálím a odčipuju cca 300 až 400 balónků za 200,-Kč. Na Rohanu by mě to stálo 800,- .o_O Sorry, to jako pro mě není vo čem.;)

• To se mi líbí
Reactions: jan
Ve středu jedu pracovně do Prahy, tak to zajdu omrknout na ten tvůj Rohan, co je na něm "tisíckrát" lepší než na Čechii;). Minimálně jednu věc, která lepší není ale vím už teď. Podíval jsem se na ceník a určitě tak jako tak po exkurzi u Vás půjdu trénovat na Čechii. Když už jsem v Praze tak to chci využít a na Čechii za odpoledne odpálím a odčipuju cca 300 až 400 balónků za 200,-Kč. Na Rohanu by mě to stálo 800,- .o_O Sorry, to jako pro mě není vo čem.;)
Jojo, na chippingu na cechii nemusis po sobe uklizet :D

No právě :p;). A taky mě baví trefovat ten strom uprostřed ... trénuju odrazy do prava a doleva :D:D:D
... hotel napravo, auta nalebo :D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom