Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Týčko Přečtěte si první letošní Golfové Noviny

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Přečtěte si první letošní Golfové Noviny (Blog.Týčko.cz)

Přečtěte si první letošní Golfové Noviny

První letošní vydání Golfových novin přináší na 16 stránkách vše důležité, co golfista potřebuje vědět v nové sezoně. Je tu přehled cen green fee na všech českých hřištích i srovnání, kolik stál golf loni a před deseti lety. Rodiče i děti najdou tipy na letní kempy, které ještě mají volná místa. Zjistíte, jak je to s hřišti, která jsou v ohrožení, nebo už neotevřou. Pro cestovatele je tu návod na výlet do Švýcarska. Čtěte jediné tištěné noviny o golfu. Vycházejí pro vás.

Stáhněte si a pročtěte Golfové Noviny on-line.

Pokračovat ve čtení...

Koukl jsem na ty ceny... a tak stejně za ně "skoro nikdo nehraje" - různě reciprocity, karty golfamore, nebo turnajové fee atp, ale takhle pohromadě je hezky vidět, kdo si jak v daném regionu věří a jak sám sebe si cení, je to docela podle mého zajímavé. :)) Btw. jsou v tom chybky, resp. narazil jsem na jednu, v tom ceníku je sice v legendě vidět pomocí hvězdičky, kdy se jedná o celodenní fee. Ale např. 9j. Hořehledy mají sobotní fee za 800,- (https://www.golf-horehledy.cz/cenik/) ... ale můžete je klidně jít 2x, 3x za den, když je prostor. Tzn. 18j pořád za stejnou cenu. A v tomto přehledu hvězdička chybí. (to @mkopcak - možná napiš redaktorovi Golfových Novin, ať si to do budoucna napraví :)

---

Jinak co mě z cen zaujalo, je v ústeckem kraji, kdy si Terasy finančně věří víc, než Barbora... která mi přijde lepší/kvalitnější, uznávám to může být hodně subjektivní. Dostupné v podstatě stejně, dle mého. V Pardubickém chápu, že Dolní Dobrouč, která mi přijde zajímavější, než Kuňka, díky dojezdovosti to žádný terno není. Ale když už bych tam jel, tak bych asi i tu dvojku chápal. Nemyslím, že cena je důvod, proč do Dobrouče, někdo jede... ale nejsme místní, takže neumím odhadnout.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom