Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Včera bohužel nebyl čas. Dneska jsem asi 2h trénoval, udržet míček v “micro target” je docela fuška a nervy. Ale ke konci se mi podařila série tří (z jedné, dvou a tří stop).Tak po nějaké době dej vědět, jaký máš progres na hřišti, já to cítil už po týdnu, že patuju líp.
Jak se Ti daří paty, kdy míček jamka podrží? Z konce rohože je to docela výzva a dávám tak 0-1 z 10.
Já kupoval zdeto @Seppper, @Mirek_62: Je součástí té podložky, případně i jamky nějaký sešit s drilovacími cviky? Pokud jo, please foto pro představu? Koukal jsem, že se ta jamka dá sehnat případně i samostatně . A pak tedy i s tímto zrcadlem a brankou....
Normálně jste mě namotivovali. Uvidíme, jestli přijdou předprázdninové prémie.
Nijak zásadně ale lepší to být může vždycky. Potřebuji získat jistotu právě u těch do 2m.Jestli Tě trápí patování tak kupuj, mohu potvrdit výše uvedené, radikálně se zvedla úspěšnost patů do 2m, ale hlavně i delší paty mi startují na jamku a často jí líznou, takže sem tam utopím i 5-8m pat. Poslední dvě hry venku bez trojpatu, hlavně si teď neuvěřitelně věřím i na delší paty. Jestli chceš mohu klidně půjčit na zkoušku, aby si věděl, jestli je to pro tebe nebo ne.
Zrcadlo je na ali do cca 300,-Kč a jamku máš na patingu .
Dík za nabídku, ale musím to promyslet. Mám tři zlobivé fenky, tak musím vymyslet způsob, jak to používat bezpečně, kam se s tím před nima schovat.Min. jednou týdně jdu na Albatross na driving, tak pokud chceš, mohu na pár dní půjčit a uvidíš.
Jenže tohle je efektivnější - nemusíš si patting tahat do pokojeZrcadlo je na ali do cca 300,-Kč a jamku máš na patingu .
Normálně jste mě namotivovali. Uvidíme, jestli přijdou předprázdninové prémie.
Jestli ty se naučíš puttovat, tak zamrzne peklo!
Patování doma v inkubátoru na pat matu je jako být mistrem na drivingu. Nic ti nenahradí skutečné hřiště s přirozenými nerovnostmi a trávou, dokonce i větrem.P.S. Zrcadlo samozřejmě můžeš používat i zde. To ti může pomoci být nad míčem, ale to ti nezajistí, že budeš posílat míč správným směrem. Mě zrcadlo s mým patováním nepomohlo. Tohle mi vrátilo jistotu už po čtyřech cca hodinových trénincích.
Patování doma v inkubátoru na pat matu je jako být mistrem na drivingu. Nic ti nenahradí skutečné hřiště s přirozenými nerovnostmi a trávou, dokonce i větrem.
Domácí trénink není nic jiného, než placebo efekt, že si uvědomíš , že se trefíš, protože v reálu přímý pat je pouze do jednoho max dvou metrů, když udeříš stŕedně silně, abys eliminoval nerovnosti a skončíl na zadní hraně jamky, jinak je to brejkování a poskakování.
Mistr patování začne výběrem patru, viz články o patrech zde na jamce, přímý a zavírající, úderové plocha , soustava mířidel/ pomocných čar ve ss.
Od patru se odvíjí trénink patování přímka kružnice, pomůcky patovací zrcadlo/postavení/ míření a tyč nebo natažený provázek ve směru zrcadlo Jamková tyč.