Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Repelenty

V pondělí jsem hrál Poděbrady ve čtvrtek Bohdaneč. Mám repelent s 50% DEET - na komáry to jakž takž funguje, ale "hovada" a ty bohdanečský vosičky to snad ještě láká. Vidím to na dlouhý kalhoty a dlouhé rukávy......

Lehce tématické... Vyhnout se repelentnim náramkům. Vyhozené peníze.

Po několika posledních kolech na Grabštejně jsem přemýšlel, jak kdo řeší kombinaci opalovacího krému/spreje a repelentu. Zkoušel jsem se nastříkat nejdříve slunečním sprejem s SPF 30 a pak to přestříknout repelentem. Stříkat na sebe dva sajrajty je o dva víc než se mi chce. Neví někdo o nějakém jiném sajrajtu, který má obě funkce? Nejlépe aby měl i odolnost vůči pocení (kdyby uměl uvařit kafe bylo by to taky super :) ). Třeba opalovák s repelentem, nebo repelent s SPF 30/50? Komáři mě ani tak netrápí, ale ta "okřídlená placatá klíšťata" (myslím že to je kloš) co se vždycky přilepí na kůži jsou fakt k vytočení.

A nepomohlo by víc pít pivo, nebo se dopovat B vitamínem? Prej to ty potvrory odrazuje. :)

A nepomohlo by víc pít pivo, nebo se dopovat B vitamínem? Prej to ty potvrory odrazuje. :)
To bych asi neodehrál nic :D Hlavně na kole se mi s bagem jezdí dost blbě.

Po několika posledních kolech na Grabštejně jsem přemýšlel, jak kdo řeší kombinaci opalovacího krému/spreje a repelentu. Zkoušel jsem se nastříkat nejdříve slunečním sprejem s SPF 30 a pak to přestříknout repelentem. Stříkat na sebe dva sajrajty je o dva víc než se mi chce. Neví někdo o nějakém jiném sajrajtu, který má obě funkce? Nejlépe aby měl i odolnost vůči pocení (kdyby uměl uvařit kafe bylo by to taky super :) ). Třeba opalovák s repelentem, nebo repelent s SPF 30/50? Komáři mě ani tak netrápí, ale ta "okřídlená placatá klíšťata" (myslím že to je kloš) co se vždycky přilepí na kůži jsou fakt k vytočení.
Existuje, ale nevím jak je to s tou účinností repelentu...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom