- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
Teď a tady vlastně náčelníka zastupuješJako soukromě mě takto můžeš oslovovat, to jo. Ale takhle veřejně se to nehodí. "Veliký a mocný" je oficiálně pouze náčelník.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Teď a tady vlastně náčelníka zastupuješJako soukromě mě takto můžeš oslovovat, to jo. Ale takhle veřejně se to nehodí. "Veliký a mocný" je oficiálně pouze náčelník.
Dokonce by se i @MartinaX ráda připojila ke @kristyna na už ve čtvrtek.
Ještě malý nesmělý dotaz na pána vesmíru, tedy na @requo : našeptávač mi uživatele @MartinaX nenabídne, přestože existuje, může to být tím, že nemá žádný příspěvek
To už je skoro jako turnaj, takže by mohl Michal pro vítěze připravit nějakou bezvýznamnou ale o to hodnotnější cenu
Jerry tvůj nápad s buginou je geniální, již předem děkuji za místo v ní. (stále jde o buginu!!!)Říkala mi paní na recepci, že to není hřiště pro pomalý a líný hledače vyšlajzovanejch míčů, tak jsem ti raděj objednal buginu
Ty si raděj přečti můj dnešní příspěvek o telefonování na hřišti. Buginu si nezasloužíš. Vyndam ti baterku z číňana a ještě budeš táhnout můj dvoukolák.Jerry tvůj nápad s buginou je geniální, již předem děkuji za místo v ní. (stále jde o buginu!!!)